Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bejelölni facebookon egy...

Bejelölni facebookon egy énekesnőt?

Figyelt kérdés

Van 2 énekesnő (színésznők is).

Legyen x és y.

X: Voltam konertjén és utána beszélgettem is vele, nagyon kedves és közvetlen volt. Persze tudom ez a dolguk, de akkor is, meg is dícsérte a hajamat, vittem neki csokit is. Nyilván nem várok el semmit, nem azért mondom.

y: Oda mentem hozzá, fotózkodtam vele civilben, utána 5 hónap múlva a koncertje után is oda mentem hozzá és felismert, hogy én voltam az, aki (az adott helyen, ahol oda mentem hozzá) oda ment hozzá.

x-nek egyébként több, mint 3000 ismerőse van facebook, lehet vissazjelöl olyanokat is, akiket alig ismer vagy nem tudom. És már ebben a hónapban +19 új ismerőse lett és a múlt hónapban is.

Ciki őket bejelölni? Mit gondolnának? Felismernének? Vagy me se néznék a profilt? Van rá esély, hogy visszajelölnek? Igazából attól félek, hogy beégetem magam, hogy gáz.

aug. 10. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Ki előtt égsz be?

Ha visszajelöl jó, ha nem jelöl, akkor meg mindegy.

aug. 10. 21:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Ő előtte, hogy mit fog gondolni.
aug. 10. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Az sem biztos, hogy ő kezeli azt a fb oldalt.

Szerinted próbák, koncertek, fellépések, forgatások után leül a gép elé és válaszol a sok jujjj de jó volt az új koncerted, jajj de cuki ez a ruha, szúrnálak kardom élére, egyem a cicid... üzenetre.

Szóval nem ciki bejelölni, csak nincs rá garancia, hogy tényleg ő és nem a menedzsere, asszisztense jelöl vissza.

aug. 10. 21:30
 4/9 A kérdező kommentje:
De ez nem a hivatalos oldala, ez a rendes profilja. A magán profilja. Aki felismert, ő nem is azon a néven van fent, mint a rendes neve (az ő neve, csak átírva, a médiában nem így ismerik).
aug. 10. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
HA már 3x szóba áll veled és nem küld el a pic5ába valaki akkor sztem bejelölheted, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni
aug. 13. 17:23
 6/9 Kedves Vezető ***** válasza:

Így van, NEM ő kezeli az oldalát, általában ezeknek külön FB van, nekem van valós külföldi sztár ismerősöm, de nem írkálunk.

Csak a rajongói csoportjukat kezelem/indítottam el.

(Külön jól esett amikor felvették velem a kapcsolatot, hogy köszi hogy elindítottam/felhúztam a csoportot, de mostmár xy- menedzserüket szeretnék adminnak.

Meg van egy régi Techno Dj Nő ismerősöm.

Annak is családja van, stb, szoval max jól mutat a profilomban.

szept. 10. 19:45
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os, ki az a külföldi híresség? Engem sajnos egyik sem jelölt vissza.
okt. 25. 00:12
 8/9 benhur1959 ***** válasza:
Normál,mezei emberekkel foglalkozz
nov. 11. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:

8-as miért is?

Ő is ugyanúgy ember.

nov. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!