Bejelölni facebookon egy énekesnőt?
Van 2 énekesnő (színésznők is).
Legyen x és y.
X: Voltam konertjén és utána beszélgettem is vele, nagyon kedves és közvetlen volt. Persze tudom ez a dolguk, de akkor is, meg is dícsérte a hajamat, vittem neki csokit is. Nyilván nem várok el semmit, nem azért mondom.
y: Oda mentem hozzá, fotózkodtam vele civilben, utána 5 hónap múlva a koncertje után is oda mentem hozzá és felismert, hogy én voltam az, aki (az adott helyen, ahol oda mentem hozzá) oda ment hozzá.
x-nek egyébként több, mint 3000 ismerőse van facebook, lehet vissazjelöl olyanokat is, akiket alig ismer vagy nem tudom. És már ebben a hónapban +19 új ismerőse lett és a múlt hónapban is.
Ciki őket bejelölni? Mit gondolnának? Felismernének? Vagy me se néznék a profilt? Van rá esély, hogy visszajelölnek? Igazából attól félek, hogy beégetem magam, hogy gáz.
Ki előtt égsz be?
Ha visszajelöl jó, ha nem jelöl, akkor meg mindegy.
Az sem biztos, hogy ő kezeli azt a fb oldalt.
Szerinted próbák, koncertek, fellépések, forgatások után leül a gép elé és válaszol a sok jujjj de jó volt az új koncerted, jajj de cuki ez a ruha, szúrnálak kardom élére, egyem a cicid... üzenetre.
Szóval nem ciki bejelölni, csak nincs rá garancia, hogy tényleg ő és nem a menedzsere, asszisztense jelöl vissza.
Így van, NEM ő kezeli az oldalát, általában ezeknek külön FB van, nekem van valós külföldi sztár ismerősöm, de nem írkálunk.
Csak a rajongói csoportjukat kezelem/indítottam el.
(Külön jól esett amikor felvették velem a kapcsolatot, hogy köszi hogy elindítottam/felhúztam a csoportot, de mostmár xy- menedzserüket szeretnék adminnak.
Meg van egy régi Techno Dj Nő ismerősöm.
Annak is családja van, stb, szoval max jól mutat a profilomban.
8-as miért is?
Ő is ugyanúgy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!