Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Taylor Swift hogyan képes...

Taylor Swift hogyan képes három óra tizenöt percen át táncikálva énekelni?

Figyelt kérdés
Úgy értem ez nagyon abszurd. Nem kételkedem a tehetségében de ez egyszerűen lehetlen. Éneklés szempontjából hogy képes nem elveszteni a hangját? Szteroid? Vagy lip sync amit úgy próbál elrejteni?
aug. 9. 19:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

High note

Elírtam, ne haragudj

aug. 10. 06:56
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
#11: nem haragszom, de akkor írd magyarul.
aug. 10. 07:00
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
#9: Még csak nem is a kiadatlanokkal együtt van meg a 274! Ha mind a 11 albumára számolunk átlagban 20 számot, az úgyis már 220, és ahhoz még hozzájönnek az albumon kívül megjelent, önálló dalok is!
aug. 10. 08:57
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 neki nem 20 hanem kb. 70, kiadatlan dala van
aug. 10. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14: Nem is írtam ezt, nyilván rengeteg kiadatlanja van, ez már a “From The Vault” számokból is látszik, cirka 20 dala van átlagban egy albumon.
aug. 10. 10:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Éppen mert vannak számai (például 2006 előttről) amiket már sosem fog kiadni
aug. 10. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
azért évek óta benne van a bizniszben, kamaszkora óta fellép. Rengeteg gyakorlás, edzés és kész is. Nemcsak énekel, de ugye zenél is. Fix, hogy nem playbackel, egy csomó videó van a bakijairól, hogy elfelejti a szöveget, mást mond, rosszkor lép be, stb. Azért a koncertjei végére látszódik, hogy hogy áll a haja pl:D A többi szerintem az évek tapasztalata. Meg úgyis van felépítve a koncertje, ahogy a filmben láttam, hogy az ugrabugrálósabb számok után van egy kis lazább rész, ahol kb egyhelyben énekel vagy leül. Szerintem az ő világában ez nem nagy ügy.
aug. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!