A Bódi Dénes karakterű palikra egyértelműen mondható hogy minden nő szívesen beengedné az ágyába?
Tudom, mindenki azt fogja írni nőként, hogy neki biztosan nem kéne és majd’ elhányná magát egy ilyen pasastól. 🙃🤡 De minden is azt mutatja hogy ezek azok a pasik akik miatt a nők bolondulnak, az ilyen pasinak nem kell a fizetésével kompenzálnia, mert ezeket a pasikat a nők eltartani is képesek adott esetben, csak azért hogy egy igazi alfa félisten dugja őket.
38/F
Sosem randiztam ilyen jellegű pasikkal, leginkább a mai átlag férfiakra emlékeztet és mindkét bátyám elég hasonlóan néz ki, egyes képeken rémisztő a hasonlóság, biztos nem nyúlnék hozzá.
De ez a jó a társkeresésben, mindenkinek más tetszik.
Bizonyítani akarja hogy a nők fElszÍnEsEk És cSak A KüLső sZáMíT nEkIk MeG a PéééZ
Akkor sem jöhetne szóba, ha az egyetlen hapsi volna a galaxisban.
Így van ez.
"ezeket a pasikat a nők eltartani is képesek adott esetben, csak azért hogy egy igazi alfa félisten dugja őket."
Nagyon kedves tőled hogy ennyire tartod a nőket. És csodálkozol hogy nem kellesz nekik?
És amúgy mégis milyen választ vársz erre? Nyilván nem mondjuk azt hogy bottal se piszkalnank meg hiszen te férfi szemmel is látod hogy nem néz ki rosszul.
De egyrészt az ilyen pasik sem érik be a szomszéd lány típus nőkkel hanem minimum palvin Barbi kategóriara pályáznak, szóval a nők 80 százaléka ki is esett. És bármennyire is lenézed a nőket és szeretnéd az ellenkezőjét gondolni, de nem futunk mind olyan szekér után ami nyilvánvalóan nem akar felvenni. Hadd menjen, kit érdekel, majd lesz olyan aki akar. Nekem van annyi önbecsülésem hogy nem a saját hanem az ő veszteségének gondolom, de ha jól sejtem te hírből se hallottál arról hogy önbecsülés.
Másrészt annyi ilyen kis incel kérdés alatt leirtuk már, de mint mindig, most sem fogod elhinni: a külső nem minden. Hiába néz ki így ha amúgy nem illünk össze életvitel, eletfelfogas szempontból, nem ugyanazt akarjuk, esetleg egy tajparaszt stb.
És igen, lehet a világ legjobb pasija is külsőre, ha nem illünk össze belsőre akkor megyek tovább.
Úristen!!!
Ettől be vagy hugyozva kérdező???
Pffuj!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!