Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Meg hallgattam azariah egyik...

Meg hallgattam azariah egyik zenėjét,szerintem nem jó a hangja?

Figyelt kérdés
Jó,a média nyomatta,az emberek meg mennek a tömeg után,középkorú emberek hallgatják,attól nem lesztek fiatalok
aug. 5. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Az egész egy katasztrófa, pláne minőségi elektronikus zene után.
aug. 5. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Jól hallod, de sajnos ez kell a népnek.
aug. 5. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit esznek rajta az emberek, jobb zenéket csinálok konyhai eszközökkel
aug. 5. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"Kicsit" túl van hype-olva ez az egyén, ami számokat hallottam tőle, azokról egyrészt: bármit el tudnék képzelni, csak azt nem, hogy ezzel a produkcióval háromszor meg lehet tölteni a Puskást, másrészt: az, hogy ez egyszerűen irritáló. Nem mondanám kegyetlen rossznak, de technikailag erősen B-kategória, és fél perc után egész egyszerűen zavaró.

De hát ilyen a divat és a média. Nemrég a Gangnam Style nevű förmedvény is "világsláger" lett, pedig az aztán tényleg egy élvezhetetlen hulladék. Annál még Zalatnay falunapos produkciója is jobb.

Egyébként Azahriah zenéjénél csak a személyisége irritálóbb. Már akkor unszimpatikus volt, amikor Youtube-on tolta a konteós marhaságait, meg a beteges iskolaellenességét, de azóta még beképzelt is lett.

aug. 6. 16:07
 5/5 A kérdező kommentje:
egyrészt mindeggy hogy milyen a személyisége,az emberek mennek a divat után,manapság az idősek is együlnek a fiatalokkal,bár,amúgy is jellemző a nőkre hogy az unszimpatikus fickókra buknak
aug. 7. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!