Pusztai Liza és Milák Kristóf összeillő pár lennének?
Liza nagyon nagyon jó és szèp nő, és erre ő rá is tesz egy lapáttal, ahogy írta az előző is.
Ezért én hozzá egy jobb kiálású, férfiasabb, határozottabb, más tipusú férfit tudnék elképzelni.
Nincs baj a Milákkal sem, de Liza mellé mást tudnék elképzelni.
Egyébként meg szerintem Liza már egy picit többet foglalkozik a külselyével mint a sporttal, és ez most megis látszott a mostani szereplésén.
Liza nagyon nagyon jó és szèp nő,
Most kerestem rá 😂
Ezt komolyan mondod?
Nagyon csúnya lófejű
3.
Ez nézőpont kérdése.
Az ő arcformájának valóban van egy jellegzetessége, kicsit hosszúkás, de ez sokaknak bejön.
Van akinek plussz 100 kilós nők jönnek be.
Mindenkinek más, ezért működik jól a világ.
Azért az, hogy csúnya, az túlzás.
Sokan hálát adnának az Istennek, ha ilyen barátnőjuk lehetne, mert azért az alakja se piskota, és az összképet kell nézni.
5.
Lehet. Pedig van itt egy fiatalember a gyakorin aki néha kiírja a kérdését, ő úgy keresi a nőt, hogy 150-200 kiló között, mert az a vonzó neki.
8.
Na ez egy érdekes kérdés egyébként.
Nekem is feltünt, hogy néha furcsán viselkedik, es soha nem hallotunk még a barátnőjéről.
Ilyen ismert sportolóknak szinte mindegyiknek ismerni lehet a párját.
Róla még ezen a téren nem hallottunk soha semmit. Ezek a sztárok nehezen tudják titokba tartani a kapcsolatukat.
Ez mindenképp érdekes.
Mivel azzal akar haknizni hogy őt nem érdekli a szereplés és mennyire privát, így az még érthető is lenne hogy nem beszél erről
Az is nevetséges hogy egyértelműen csak bizonygatni akarja hogy ô mennyire különc
De ahogy beszél ahogy mozog
Nekem sokszor melegnek tűnik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!