Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kresz Rudy, sp, Fluoridos...

Kresz Rudy, sp, Fluoridos Tomi miért nem vitték olyan sokra mint most Az ah Ria?

Figyelt kérdés
júl. 30. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ők nem migránsok.
júl. 30. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
De hogy mi a jófene köze van ennek a politikához!? Azt mondd meg!!
júl. 30. 00:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Minden politika. Lásd hogy kiosztottta Majkáht.
júl. 30. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Idióta… 🤣

júl. 30. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Azaria sikerét egyáltalán nem értem. Innen-onnan összeollózott keleti mulatós, beleoltva egy kis Fiesta, egy kis Majka, egy kis Rácz Gergő, meg a giroszos zene, mindezt úgy, mintha az AI csinálta volna. Végignéztem a koncertét a Youtube-on, de nem tudtam, hol vált egyik dalról a másikra. Mindegyik tökegyforma volt. Dehát ízlések és pofonok.

Krisz Rudi ezerszer jobb volt. Neki is sok rajongója volt, de nem volt ekkora felhajtás körülötte. Azara politikai szereplését meg nem lehet letagadni. Rudinak ilyen nem volt, meg a Tominak se.

aug. 1. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!