A szülők elengedik a gyereküket azaria koncertjére,csak hogy a gyerek menő legyen?
Figyelt kérdés
Az nem zavarja őket hogy a példaképük 16 éves lányt tologatott hátulról?még a szülők is mennek csápolni,próbálnak trendik lenni,nagyon gázjúl. 25. 13:32
1/6 anonim válasza:
Szerinted hány 12-14 éves fiúnak ne lenne menő és követendő, hogy 16 éveseket kúrogatnak a színpad mögött? Biztos nem fogja egyiket sem zavarni. Egy időben felkapott mém volt a "nem azaria a hibás".
Ilyen a sztárság. Aki most menő, azt menő hallgatni, utánozni, és aktívan részt venni a nyilvános dolgaiban. Legyen az túlárazott cipőbolt, tetőről ledobált papírpénz, vagy egy hiperaktív néger.
2/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki egy nem korrekt emberért rajong,akkor ő maga se az....
júl. 25. 13:59
3/6 A kérdező kommentje:
Ha van barátnőm nem ku..tok másokat,egyrészt nem vagyok patkány,másrészt nem akarok menő manó lenni
júl. 25. 14:02
4/6 Kedves Vezető válasza:
Ez van, ez csak egy mikroszelete a világnak amit élünk.
Én sem szeretem ezt a kis Mumble Rappert, de elfogadom hogy EZ van.
Miért, szerinted az igazságos hogy egy Hawk Tuah Girl sikeresebb, többet keres, szinte (sztár lett), mint egy sok évig tanult ember ?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem,az se egy épeszű dolog,a nők 97 százaléka leköpi a fickója péniszét ha megkéri ráiválasxtottak egy nőt,csináltak egy megrendezett jelenetet,nyomatták mindenol,telelett pénzel
júl. 25. 14:29
6/6 anonim válasza:
Én is kamasz vagyok, és én nem vágyok Azahriah koncertre. Szerintem minősíthetetlen, amiket csinál. Amit meg a színpadon művel, a legnagyobb jóindulattal sem tudnám zenének nevezni. Nem is lehet érteni, amit "énekel". És ennek volt 3 aréna koncertje. Hová tart ez a világ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!