Honnan ered az a pletyka, hogy Demjén Ferenc hatalmas alkoholista?
Figyelt kérdés
júl. 22. 19:39
3/10 anonim válasza:
Néhány éve voltam koncertjén, amin annyira részeg volt, hogy elkezdeni sem bírta, majd a dal negyedénél az őrök kivezették, és mehetett mindenki szépen haza. Nem hiszem, hogy ennél többet magyarázni kéne..
4/10 anonim válasza:
Fel van püffedve és vörösödve az arca, gondolom ezért
5/10 anonim válasza:
Ez nem pletyka, nem tudom hogy jelenleg hogy áll, lehet azóta már leszokott, de régen bizony nem kicsit volt az, elég sok ember volt tanúja pl. huszon-harminc éve mikor Tiszaújvárosban szó szerint leesett a színpadról olyan részeg volt. És az koncert volt, tehát nem valami kis esti otthoni iszogatás.
6/10 anonim válasza:
5-ös válaszoló, ugyanez történt nálunk is, az őrök vezették le, mert csak imbolyogni tudott.
(3-as voltam)
8/10 anonim válasza:
Azért rohadt zsidózták le mert tintás.
9/10 anonim válasza:
Sok évvel ezelőtt történt, lehet ennek már több mint két évtizede, hogy Vas megyében, azaz nálunk, Körmenden lépett fel. Fel akart menni a színpadra, de tántorgott és leesett. Látszott, hogy be volt szopálva. A botrány nem volt kicsi és ki is fütyülték.
10/10 anonim válasza:
Mindig nagy piás volt az öreg, de ebből ő se csinált titkot. Időnként lenyilatkozza a sajtónak, hogy már évek óta nem ivott, aztán ki tudja mi igaz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!