Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az tényleg igaz, hogy a mai...

Az tényleg igaz, hogy a mai magyar énekesek/celebek már szinte semmit nem tudnak?

Figyelt kérdés
Beszélgettem az ismerősömmel hogy szinte ebben az országban már tényleg ott tartunk szerintem hogy jóformán bárkiből lehet konkrétan egy ilyen ember aztán természetesen majdnem az egész országban népszerű lesz…
júl. 15. 19:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És az a legnagyobb baj, hogy amikor én születtem ilyen dolgok nem is voltak…
júl. 15. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Mármint mit nem tudnak?
júl. 15. 20:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Énekelni meg úgy semmit
júl. 15. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Igaz, nagy részével ez a helyzet.
júl. 15. 21:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor kb még belőlem is lehetne egy felkapott kb 10 év múlva😂 most tini vagyok amúgy fiú de eskü hogy nem lenne nehéz azzá válni…
júl. 15. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Az ilyen senki által se ismert "rapperekre" igaz, viszont vannak normálisak. Szerintem sokan csak lusták keresni olyan előadót aki tetszene nekik, aztán ráhúzzák mindenre, hogy jaj de rossz.

Meg aztán azon is mindig röhögök akik a "mai" felhozatalt kritizálják, mert objektíven nézve régen se volt jobb semmi.

júl. 15. 23:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok amúgy tanácsot adni, hogyan legyek sikeres énekes? Szeretnék az lenni eléggé. Bár gondolom ti egyáltalán nem lennétek a helyemben…
júl. 16. 00:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Illetve emellé még az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a következő generációnak van esélyem “elcsavarni a fejét” ?

Mert most tudom, hogy nagyjából ki a népszerű de rohadtul, de ez idővel változik minden esetben kb

júl. 16. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vagy képzett, (öntraining is ér) illetve milyen műfajban szeretnél tevékenykedni. Ha nem a jelenglegi igénytelen mainstreamben érvényesülés a cél, akkor jobb, ha a külföldiek a célközönség, és angolul írsz dalokat.
júl. 17. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Jelenlegi*

Bocsi elírtam.

Amúgy Azahriah tehetséges, de a stílus amit követ csak a magyaroknak eladható. Én amúgy sajnálom a kölköt, mert ha más stílusban kezdte volna a karrierjét meg nem a toitoi wc-s botránnyal, sokkal többre vihette volna. Így ugyanaz történik majd vele, mint a többivel.. Pár évig sláger, utána felkapnak mást, ő meg el lesz felejtve, mert maradandót nem alkotott.

júl. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!