Az tényleg igaz, hogy a mai magyar énekesek/celebek már szinte semmit nem tudnak?
Az ilyen senki által se ismert "rapperekre" igaz, viszont vannak normálisak. Szerintem sokan csak lusták keresni olyan előadót aki tetszene nekik, aztán ráhúzzák mindenre, hogy jaj de rossz.
Meg aztán azon is mindig röhögök akik a "mai" felhozatalt kritizálják, mert objektíven nézve régen se volt jobb semmi.
Illetve emellé még az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a következő generációnak van esélyem “elcsavarni a fejét” ?
Mert most tudom, hogy nagyjából ki a népszerű de rohadtul, de ez idővel változik minden esetben kb
Jelenlegi*
Bocsi elírtam.
Amúgy Azahriah tehetséges, de a stílus amit követ csak a magyaroknak eladható. Én amúgy sajnálom a kölköt, mert ha más stílusban kezdte volna a karrierjét meg nem a toitoi wc-s botránnyal, sokkal többre vihette volna. Így ugyanaz történik majd vele, mint a többivel.. Pár évig sláger, utána felkapnak mást, ő meg el lesz felejtve, mert maradandót nem alkotott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!