Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted a Viszkis rabló...

Szerinted a Viszkis rabló tényleg elköltötte a pénzt amit elrabolt vagy eltette biztonságos helyre?

Figyelt kérdés

Forrást nem találtam de emlékszem rá hogy régebbi interjúban azt mondta hogy az összes pénzt elköltötte amit rabolt.

Beszélt arról hogy hogyan tervelt ki egy bankrablást és én ebből azt szürtem le hogy ő okosabb annál mint hogy elherdáljon több 10 milliot. Szerintem ő eltette azt biztonságos helyre csak nyilván nem fogja elmondani a nyilvánosság előtt mert hivatalosan ő tartozik azokkal a pénzekkel a bankoknak.

Mit gondoltok?

2024. júl. 11. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Rengeteget utazgatott, kaszinózott, simán elkölthette akár az egészet is. De ha netán rejtett volna el belőle, ma már nem tudná használni, ugyanis azok a pénzek még máshogy néztek ki, nem beválthatóak!
2024. júl. 11. 01:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha atvaltotta mas valutaba egy utcai valutasnal, pl dollarba akkor siman meglehet neki a penz.

Az is lehet hogy mikor lecsuktak akkor egy bizalmasa gondoskodott a penzrol reszesedes elleneben.

A kivont bankjegyeket is be lehet valtani a határido utan a MNB-nal.

Ha nem ő akkor egy megbizott megcsinalja neki mindig mikor szuksege van penzre.

2024. júl. 11. 01:29
 3/3 anonim ***** válasza:
És ga igazad lenne, akkor most mi van a vagyonával. Családapa, rendesen dolgozik. Semmi hele annak, hogy akárcsak kicsit könnyedebben élne, mint amennyi a keramikusságàból megengedhet magának.
2024. júl. 11. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!