Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van aki kap sztároktól üzenetet?

Van aki kap sztároktól üzenetet?

Figyelt kérdés

Rólam köztudott, hogy nagy Nightwish fan vagyok, nyílván posztolok is rengeteg Nightwisht facen, TikTokon.

Először messengeren kezdett el Tuomas irni nekem.

Most TikTokon Marco Hietala írt hogy mennyire örül hogy fan vagyok...

Gyanítom ez a legújabb csalás módszer. De mást is próbálnak így bepalizni?

júl. 8. 22:15
 1/2 Kedves Vezető ***** válasza:
48%

Admin vagyok egy külföldi EDM csaj rajongói csoportban, az indulásuktól, mikor már befutottak, megkerestrk, egy darabig leveleztünk, de hamar megköszönték, hogy felhúztam a csoportot X ezer főre, de szeretnék ha xy lenne az adminisztrátor. :)

Eléggé csalódtam, mondtam hogy a 2 csaj lehet Admin max, így is lett, aztán elkezdtek csesztetni ezzel megint, kijelölték adminnak a menedzserüket, azt meg kitiltottam a fszba a csoportból :)

Így az egy érdekes rajongói csoportok lett, sajnálom hogy így alakult, csak szarul esett hogy ameddig alig ismerték őket , elég sok mindent megtettem hogy megismerjék őket, aztán jönnek hogy megköszönik a munkám, de már legyen más az admin. Azóta nem csinálok rajongói csoportokat, vannak, de nem nagyon élnek. :)

Olyan is van igen, hogy a sztár nevében írnak.

Tőlem random kamuprofilos csajok' kérnek pénzt.

júl. 8. 22:29
 2/2 Kedves Vezető ***** válasza:
*Csaj duo
júl. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!