Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szoktatok hírességeknek írni...

Szoktatok hírességeknek írni Facen vagy Instán, akárhol? Kaptatok rá választ?

Figyelt kérdés

Na most az a helyzet…arra gondoltam, hogy a Marics Peti rajongói oldalon írok neki egy privát üzenetet. Szerintetek mi sülne ki belőle? Amúgy semmi olyat nem akarok tőle, csak beszélgetni.

Mit tennétek a helyemben?

júl. 7. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem két opció van. Vagy nem ő válaszolna mivel rajongói oldal, nem az övé vagy semmi választ nem kapnál. De próbáld meg, mit veszíthetsz?
júl. 7. 18:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, írtam is neki egy olyat, hogy szia Peti, megvárom hátha kapok rá valamit
júl. 7. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak a hivatalos oldalnál van esély, hogy eljuthat a címzetthez az üzeneted. És még ott is inkább jellemző, hogy egy menedzsment vagy megbízott ember kezeli. Egy hírességnek erre nincs kapacitása, mert akkor egész nap csak az üzenetekre válaszolhatna.

Ne éld bele nagyon magad, egy felkapott ember naponta több száz vagy ezer ilyen sablonos rajongói üzenetet kaphat. Ezek nagy eséllyel nemhogy nem jutnak el hozzájuk, de valószínűleg el sem olvassák őket egy mennyiség felett. Legfeljebb egy bot küld vissza rá egy udvarias választ.

júl. 7. 18:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, bármi lehet tudom
júl. 7. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel rajongói oldal, ezért feltételezem, hogy azt az oldalt nem ő kezeli, hanem egy socialos emberke.
júl. 7. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Rajongói oldalból is lehet több tucat, hacsak nincs egy hivatalos belőle amin ott a kék pipa az igazolva, hogy a valós személyhez kötődik.

Ettől függetlenül ez a "szia peti, hogy vagy peti, mi újság, mit csinálsz" hamvában holt ötlet. Senki nem fog veled cseverészni. A nem hivatalos oldalaknál pedig figyelj oda, nehogy kiadj magadból bármilyen személyes adatot abban a hitben, hogy egy hírességgel beszélsz. Ilyenkor szoktak csalók pénzzel lehúzni, vagy épp intim tartalmakat kicsalni.

júl. 7. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítségeteket, ment a zöld pipa mindenkinek,

mindenképp figyelni fogok ezekre, amiket elmondtatok 🙂

júl. 7. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 1-2 alkalommal írtam Lakatos Leventének és ByeAlexnek, és kaptam választ, talán egyszer volt, hogy nem.
júl. 7. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!