Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Armyk!Ti hogyan rangsorolnátok...

Armyk!Ti hogyan rangsorolnátok a BTS tagokat?

Figyelt kérdés

Ének,tánc,rap és viusal rangsorolásról lenne szó

Sztem:

Ének:

1.JK

2.Jin

3.Jimin

4.Tae

5.J-hope

6.RM

7.Suga

Rap:

1.RM

2.Suga

3.J-hope

4.JK

5.Jin

6.Jimin

7.Tae

Tánc:

1.J-hope

2.Jimin

3.JK

4.Tae

5.Jin(sokat fejődött,ezt értékelem)

6.Suga

7.RM

Viusal:

1.Jin

2.Tae

3.JK

4.Jimin

5.J-hope

6.Suga

7.RM(ő is helyes,de a többiek helyesebben)

2024. jún. 29. 12:30
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
#28-as támogatlak,nem szeretnék tobb vitát,ez nagyon farasztóó...
aug. 6. 22:08
 32/38 anonim ***** válasza:
85%
Mondja ezt az aki megsértődik hogy valaki nem azon a véleményen van mint ő + azzal ad nyomatékot a mondandójának hogy lehülyézik engem. De ha akarod én is tudok személyeskedni csak szólj. :)
aug. 6. 22:11
 33/38 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj! Köszöntem szépen! Viszlát,és kérem ne zaklasson!
aug. 6. 22:13
 34/38 A kérdező kommentje:
De amúgy te vagy ezen nagyon fenn akadva,én csak elmondtam a véleményem,te meg elkezded ezt a szarsagoot
aug. 6. 22:16
 35/38 anonim ***** válasza:
71%

Te kezdted azzal hogy nem akartad elfogadni más véleményét! Tudod másnak is vannak véleményei amik nem mindig egyeznek meg a másikéval! Mint pl most!

Például: valaki szerint a kpop sz*r és olyan zene aminek nem kéne léteznie! De szerintem meg olyan zene ami több stílust foglal magában!

aug. 17. 18:59
 36/38 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egy igazi army nem rangsorol meg van a biasod oke de nem kell ugy tenni mintha egyik tosszavbb vagy jobb lenne a masiknal. 35 szerintem az a fajta ember van tobsegben aki negativ velemenyel van barmi nemu fajtaju kpoprol. (Egyepkent a biasom Yoongi)
aug. 18. 07:22
 37/38 A kérdező kommentje:
Uristennnn,eddig békés napjaim voltak.Fejezed már be kérlek!Már egyáltalán nem érdekel,oké?
aug. 18. 08:25
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de akkor is te kezdted ha nem érdekel téged akkor is!
aug. 18. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!