Hogy lehetek olyan mint Dove Cameron?
Doveval hasonló az arc formánk, az állunk, a szemünk, a hajunk az nem. de szeretnék olyan lenni mint ő, tehát, még jobban olyan szeretnék lenni mint Dove. ✨🤍
sokan azt mondják hogy a műtét nem old meg semmit, akik ismernek féltenek. de mégis ez lenne a célom, nem szeretnék azért túlzásokba se esni. már a gyerekkori képeinken is brutálisan látszott, ez a hasonlóság. de soha nem hittem el senkinek, de így mostmár el hiszem, főleg úgy hogy Dove gyerekkorom óta az egyik példaképem.
Nem értem, miért akarsz rá ennyire hasonlítani. Megértem, hogy példakép, de lehet néhány évvel később majd megbánod a műtétet. Egyébként meg ha az arcformátok, állatok, szemetek hasonlít, a hajatok meg nem, akkor azt kinövesztheted vagy befestheted.
Nem éri meg másként élni az életed.
Nem tudom miért akarsz olyan lenni mint ő, hisz ő maga is plasztikai műtéteken esett át. Ő maga sem hasonlít régi önmagára.
Szerintem próbálkozz sminkkel, rengeteget tud dobni a kinézeten.
Személyes véleményem szerint pedig ahelyett, hogy valaki másra akarsz hasonlítani, hozd ki magadból a legtöbbet. Csinálj színtípus tesztet (ingyen is van, neten) , hordj olyan színeket és olyan fazonú ruhákat amik tényleg jól állnak neked. Ezek mind a természetes szépséged fogják kihangsúlyozni. Bőrápolásról, ápoltságról ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!