Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem Balázskicks-é a 250...

Nem Balázskicks-é a 250 milliós Ferrari?

Figyelt kérdés
Van egy videoja Jákob Zolival amiben egy 250 milliós Ferrarira azt mondja Balázs h sikerült megvennie álmai autóját stb. A rendszáma Luxoya-1, ami ugye Jákob Zoli cége. Tök sokan elhitték hogy az övé, írták h gratulálok megérdemled stb.
jún. 17. 03:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebben mi a kérdés? Meg is válaszoltad. Balázs, még jó darabig nem engedhetne meg magának egy ilyen drága autót.
jún. 17. 04:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Balázs azt is mondja, hogy teljesen önerőből hozta létre a cipőboltját.. Aki egy kicsit is konyít hozzá az tudja, hogy egy ilyen üzlet megnyitása és üzemeltetése(!) temérdek pénz havi szinten. Szóval össze vissza kamuzik a gyerek.
jún. 17. 10:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nyilván kapott szülői segítséget az induláshoz, valószínűleg nem éhbérért dolgoznak a szülei. De ezzel nincs is baj, ő legalább nem egy ner lovag vagy kétes ügyletű figura, hanem okos marketinggel és kemény munkával lett sikeres.
jún. 17. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
A LUXOYA-1 rendszámos Ferrari Purosangue Jákob Zoltán tulajdona, ezt a saját közösségi oldalai is bizonyítják.
jún. 18. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
#2 pont ma olvastam róla egy cikket, amiben írják hogy elvileg 3 millió Forintot kapott szüleitől, ami azért valljuk be, a mai világban nem egy nagy összeg. 2023-ban meg 160 millió Forint osztalékot vett ki a cégéből, úgyhogy lehet rá bármit mondani, azt nem lehet elvitatni tőle, hogy jól csinálja azt amit csinál. Mindezek mellett én nem követem a srácot, nem az én világom a sneakerek, ettől függetlenül sok sikert kívánok neki.
jún. 20. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt hallottam, hogy ner közeli a papa és neres pénzmosodának használják a boltot..
jún. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!