A Bon Jovi van olyan sikeres és ismert mint a Rammstein ?
“ utóbbi években a Rammstein verhetetlen.”
Miben is ?
Igen
Van olyan aki több albumot add el , nagyobb stadionokat tölt meg, többen hallgatják Spotin, YT-n. Az hogy 2X megtöltötte a Puskást. Nagy bumm . Itt Bud Spencer is agyon van sztárolva
#4 Nézd meg a legutóbbi EU turné és a most következő turné állomásait. Budapesten 2 Puskás se semmi, de Gelsenkirchenben 5x töltötték meg ugyanazt a stadiont, Münchenben és Berlinben 4-4 koncert volt, Prágában három és majdnem minden másik helyen dupláztak. A pár évvel ezelőtti Amerikai turnén 70-80 ezres NFL stadionokban játszottak, Mexikóban pedig megdöntötték Justin Bieber korábbi nézettségi rekordját.
Ilyen számai sztem Taylor Swiftnek sincsenek jelenleg, de az ő adatait nem ismerem.
Bármelyik nagyobb banda simán túlszárnyalja, kicsit túlzásban esünk a Rammstein istenítéssel.
Nyilván olyan korban vannak, amikor még van erre kapacitásuk.
Érthető okokból nem vállal Jon Bon Jovi turnékat, mert nem jók már a hangszálai. De fénykorában, amikor még kb. a Rammstein sehol sem volt, olyan számokat hozott, amiket kb. csak az AC/DC vagy a fénykorában járó Guns N Roses tudott csak hozni.
Tiszteletre méltó nyilván amit a Rammstein csinál, de a kor igen is komoly tényező és nem elhanyagolható.
Amúgy a Metallica jelenleg lényegesen több nézőt vonz, különösen USA-ban.
Akkor még olyan bandáról nem is beszéltünk, mint az FFDP vagy a Ghost.
Amerikai bandák mindig is népszerűbbek voltak.
-Nincsenek bent Spotify top 200 leghallgatotabb előadjóban (van bent rock meg metál is mint Green Day, Syatem of Down, Linkin Park, AC/DC stb)
-Nincsen bent 1 számuk sem a 100 leghallgatottabb YouTube rock zenéjében sem.
-Nincsenek CD eladási toplistán
-Nincsenek ott a legtöbb bevételt generált előadók között.
Valahogy nekem ez nem áll össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!