Ki szerinted a magyar politikában a leghelyesebb politikus?
Ha a szavazásban nincs ott a neve írdd meg szerinted ki a legcuncibb fiú.
Ez a pár név az alapján került ide, akikről mostanában többet olvasni/jobban a köztudatban vannak.
Dúró Dóra ahhoz képest, hogy 4 gyereket szült viszonylag rövid időn belül, és minden bizonnyal nem a gymben tölti a napjait (lásd celebek) K.RVA JÓL NÉZ KI
Óriási gratuláció neki!
Toróczkai szerintem egy k.rva jó szexpartner. A szexuális kisugárzása még így a videókban is erősen átjön. K.rva jó pasi még világviszonylatban is. (Magyar pasikhoz képest meg toronymagasan kiemelkedő.)
Én is nagyon szívesen kipróbálnám. (Nő vagyok.)
Gulyás Gergő nagyon helyes. Ő az amolyan sármos, cuki, kisfiús pofikájú, mégis szexi pasi. A határozott nők kedvence. Szerintem ő is nagyon jó szexpartner.
Fiatalabbnak is néz ki a koránál.
Magyar Péter szintén átlagon felüli, ami a testét illeti. Szerintem ő nem olyan jó szexpartner, de tény, hogy a jobbak közé tartozik. Az arca nekem nem tetszik. Nem kimondottan jóképű.
Magyar Levente államtitkár nekem nagyon bejön.
Vona Gábor részemről is.
(Magyar Levente azon a linkelt képen hasonlít apámra, amikor huszonéves volt o_O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!