3/10 anonim válasza:
Borzalmas.
Sosem volt nagy ideálom, de régen legalább még nőnek nézett ki.Ettől a fotótól megijedtem konkrétan.
4/10 anonim válasza:
Még azért bőven az ízléses kategória. Velem így nem jöhetne ki utcára, ilyen hajjal, a többi rendben van.
5/10 anonim válasza:
Ha közte és a nála közel kétszer idősebb Udvaros Dorottya között kellene döntenem, az utóbbira szavaznék. Ő méltósággal tud öregedni. Fox meg még messze van tőle. Sem a férfiaknál, sem a nőknél nem értem, miért akarnak mások lenni? Még ha szebb lenne? De sokszor még ez sem igaz az eredményre.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem, Megan fiatal korában volt a legszebb, azóta már túl tolta a plasztikát de, ez hollywoodban nem csoda.
ápr. 6. 16:00
7/10 anonim válasza:
Szoktam a youtube-on ilyen szétplasztizott színészekről szóló összeállítást nézni. Ijesztő.
8/10 anonim válasza:
Ha nem is lenne plasztikázva, a sminkelt és retusált kép nekem már eleve túl mű. De ha levakarná magáról és befeküdne mellém az ágyba, valószínűleg nem rúgnám ki. MILF.
9/10 anonim válasza:
Régen nagyon az volt most már ocsmány kb
10/10 anonim válasza:
Régen nagyon bejött. Őt tartottam a legszebb és szexibb színésznőnek. Viszont a rengeteg műanyag tönkretette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!