Varga Judit miért vállt el?
Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 09:37
1/16 anonim válasza:
Sokan vannak akik válnának, viszont a pénz, vagyon összetartja őket.
Juditnál is ez lehetett ok.
2/16 anonim válasza:
A fa szt se érdekli a válása.
Miért adott kegyelmet a pedofil segítőnek? Erre adjon magyarázatot!
3/16 anonim válasza:
Mert ököllel ütötte Magyar Pétert amiért veszekedések törhettek ki
4/16 anonim válasza:
Nem vált el,a férje vált el tőle.
6/16 anonim válasza:
Mert a férje késsel járkált a házban.
7/16 anonim válasza:
Jól tette hogy elvált. Én eddig nem foglalkoztam velük, azt se tudtam melyik ki, de utánanéztem most és konkrétan a Judy nagyságrendekkel becsületesebb figurának néz ki.
8/16 anonim válasza:
Mert a Magyar Péter (aki egy áruló, oda piszkít ahonnan enni kapott) erőszakoskodott vele, kukákat borogatott a kocsi elé, mikor Judit elakart menni, volt hogy bezárta egy szobába miközben neki fontos kormányülésre kellett volna mennie, a gyerekének kellett kiszabadítani. Minden normális nő ott hagyna egy ilyen alakot. Meg ez a titokban hangfelvétel készítés, manipulálás stb..pont mint Portik egykor.
9/16 anonim válasza:
Közszereplők, de a magánéletük nem.
Ami most ránkzúdúl, annak kétharmada hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!