A híres színészek/énekesek hogy néznek ki idősen is 10 évvel fiatalabbnak?
"Például Ryan Goslingot soha nem nézném 40x évesnek"
én igen. zoomolj rá a szeme környékére, nem hazudik
Nem keresem meg most a képet és videót, de pl. Gigliola Cinquetti-ről láttam olyan fotót, ami ugyanabban az évben készült, mint amikor egy tévés szereplése volt. Utóbbin max. 40-45-nek gondolnád, noha 70 volt. A fotón meg úgy nézett ki, mint egy 80 éves parasztasszony. Sminkkel nagyon sokat lehet javítani.
No meg nekik a munkájuk része, hogy jól nézzenek ki. Ha nem isznak, nem kábítószereznek, akkor jó esély van arra, hogy megmaradjanak fiatalosnak. Sok sport is például segít. Meg genetikai is egy kicsit.
Retus: Szerkesztő mesélte, hogy az egyik színésznőnk éjjel forgatott, reggel készültek a címlapfotók. És dühöngött, hogy milyen rosszul néz ki (megjegyzem, tudnia kellene, hogy az éjszakai munka után nem fog sikerülni). Két órát dolgoztam a képen, és húsz évvel lett fiatalabb.
Más dolguk sincs, mint a külsejükre ügyelni.
Egyébként genetika és szerencse kérdése is. Pl. faterom közel a 70-hez jobban néz ki, mint sok 40 éves, és egyáltalán nem őszül. Én meg full rottyon vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!