Ki a kedvenc színészed/színésznőd?
Sandra Bullock, Szávai Viktória.
Nem tudom.
Jason Statham, és Petrik Andrea.
Egyszerűen tetszik a színészi játékuk.
Igazából sok van és mindegyik másért:
Tom Hanks, Daniel Day-Lewis, Christian Bale - Mert a nevük garancia egy jó filmre.
Zack Efron, Robert Pattinson - Mert tinikedvencekből igazi karakterszínészekké nőtték ki magukat (pl.Zack Efron- Arany, Robert Pattinson- A világítótorony
Timothee Chalamet,Tom Holland - Mert fiatal tehetségek
Henry Cavill, Richard Madden, Jason Momoa, Kit Harrington - Mert a színészi kvalitásuk helyett a kisugárzásukkal,karizmájukkal hatnak a nézőre (igen, jól néznek ki és nőként jó nézni őket bármiben😶)
Nicole Kidman,Cate Blanchett, Kate Winslet - minőségi alakításokat nyújtanak és rendszerint jó filmekben szerepelnek
Emma Stone, Emily Blunt, Florance Pugh- mert feltörekvő tehetségek
Gal Gadot, Margot Robbie, Scarlett Johansson - mert bár rendszerint rossz filmekben szerepelnek és nem produkálnak nagy alakításokat, de szintén van egy olyan szerethető,szórakoztató stílusuk, karizmájuk, ami miatt lehet őket kedvelni, és lehet szórakozni a filmjeiken
Zendaya, Anya Taylor-Joy, vagy épp Halle Bailey - mert szintén mert fiatal tehetségek a karrierjük elején.
* És még kihagytam Charlize Theront, Eva Greent, és Alicia Vikandert - őket egyszerűen csak kedvelem, nincs különösebb oka, simán szimpatikusak.
Színészek közül pedig Michael Fassbender ilyen, csak úgy szimpatikus.
Réti Adrienn, talán mert mindent láttam tőle, elfogult vagyok, mint barátnő.
Stohl András.
Magyar színésznő: Hernádi Judit
Magyar színész: Molnár Áron
Külföldi színésznő: Melissa McCarthy
Külföldi színész: Jim Carrey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!