Ne ítéljetek el kérlek, Szerelmes vagyok "G.W.M."-be. Szerintetek össze jöhetnék vele, ha esetleg Elválnak Edina-val? Nagyon szeretném a Kicsiket :3
Figyelt kérdés
2024. márc. 9. 01:28
3/19 anonim válasza:
az ki? ismernem kellene? nulla celebecskék.
4/19 anonim válasza:
Mennyire valóságos a kérdés? Bocsánat, de olyan szappanoperaszerűen hangzik a történet kezdete...
Egy kicsit át tudnád fogalmazni, hogy érthetőbb legyen? Nem megbántani akarlak, de szerintem nem egyértelmű a leírás.
7/19 anonim válasza:
6# Jól van, cirka 20 milláért megkérdezem GPS-t, hátha tudok rá hatni..
8/19 anonim válasza:
Kérdező: Egy ideálképbe, saját fantáziába vagy szerelmes, amit rávetítesz.
Ismerkedj és majd elmúlik. Jönnek élőben mások.
10/19 anonim válasza:
Én is rá kerestem, hogy kik ezek. Már van 6 millió pulyájuk, plusz az Edina mondjuk, hogy jó csaj, nem hiszem, hogy egy ilyen sápadt holdvilág képű ember mindezt eldobná egy noname - bocsi - jobbágyért.
Viszont vígasztaljon, hogy tucatarca van a fickónak, ilyen kinézetű ipsét minden kocsmában találsz legalább hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!