Emília Clarke a világ legszebb leggyönyörűbb nője. Szerintem igen . Szerintetek is ? Ki van így vele még rajtam kívül?
Őszintén szólva a Föld összes nőjének szépsége meg se közelíti Emília Clarke szépségét annyira gyönyörű nő. A bájos arca, mosolya amely édesebb a méznél is s a teste is nagyon gyönyörű már abból a szempontból hogy semmi szilikon vagy plasztika. Azt mondta hogy semmit nem fog megcsináltatni magán . Szerintem igaza is van mert így szép és gyönyörű ahogy van akár sminkben van akár smink nélkül így is úgy is a Világ legszebb leggyönyörűbb nője .
Egy 10-es skálán tuti 10-es de inkább 30-as vagy 40-es
Távolról sem. Akinek bejön ez a sótlan angol típus, annak biztos, kiemelkedő, de még köztük se feltétlenül ő a legjobb.
A Trónok harcában a fehér paróka, az extrém fonások és a szemeit nagyító, matt smink sokat dobtak rajta, de a hétköznapi önmagának vagy díjátadóra beöltözve és kisminkelve, barna vagy sárgás szőke hajjal fele olyan mutatós sincs, mint Daenerysként.
Holywoodi színésznők között nincs kiemelkedő szépség, bármelyik Otto ruha katalógusban találsz szebb arcú, jobb alakú hölgyeket. Az teszi őket kívánatossá, hogy állandóan őket nyomják az ember arcába. Nekem a kedvencem egy Janice művésznevű bémet énekes, született Franciska Crurratis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!