Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szólsz Miley Cyrus fejlődé...

Mit szólsz Miley Cyrus fejlődéséhez?

Figyelt kérdés

így kezdte:

http://www.youtube.com/watch?v=rBjyhVzCIhw

és most ilyen:

http://www.youtube.com/watch?v=coqbx4C8z0o

http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q&ob=av2e

én véleményem:

szerintem nagyon jó, elősször egy kislányos szarzenéjű ráadásul csúnya csaj volt, most meg "megbögyösödött", már kezd végre igazi sztárrá alakulni mint pl. lady gaga vagy britney spears.

amit eddig csinált a hannah montana-s zenéivel az valami katasztrófa volt.. de mostmár egyre jobb. meg a videóklippjei is.

2010. okt. 24. 09:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egyik stílus sem tetszik igazán; sajnálom, hogy akárkiből lehet sztár, csak sok-sok-sok-sok pénz kell hozzá(, ami Májli apjának meg is volt)...
2010. okt. 24. 10:18
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Hát én régebben jobban szerettem mert akkor még természetes szépség volt. Most meg már csak egy plasztik cicababa. :S
2010. okt. 24. 10:28
 3/23 anonim ***** válasza:
62%
jobb mint régen, de még mindig bitang pusztulatosan fostos
2010. okt. 24. 11:30
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
A régi zenéje ovisoknak való volt. A mostaniak egész jók, csak attól tartok, ő is el fog k.vulni, mint pl. Rihanana. Ő is aranyos 16 éves csaj ként kezdte, most meg... Akkor jobban szerettem, mint most.
2010. okt. 24. 12:13
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

A 12:13-as válaszolóval egyetértek,Rihanna aranyos volt.

Miley-val ugyanez lett, egy R*banc lett belőle!!!

2010. okt. 24. 16:12
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
13-14 évesen olyan kis helyes volt még, és tényleg természetesen adta magát; most kissé kezd elkommerszesedni, olyan átlag popcsajjá válik, mint a fentebb említettek... mert manapság ők számítanak tök átlagnak, az az átlagos, ha erőltetetten extravagánsnak próbálnak látszani. mind ezt csinálja... (*unott sóhaj*)
2010. okt. 25. 14:38
 7/23 anonim ***** válasza:
61%

Természetes?!?! Ez a kislány úgy táncolt, ahogy a Disney fütyült neki mindig is :P Most meg a kiadójával teszi ugyanazt... A második link egyenesen szánalmas... a szám lapos, uncsi, a mozgásokat meg lady gagától lopta, ami nevetséges eleve, de így félresikerülten meg még az eredetit is alulmúlja. XD A harmadiknak jó volt a rendezője.

Hangra sem fejlődött semmit, ugyanaz az 5hangos "sztár" mint az összes többi.

Kinézetre meg egyre inkább egy olcsó ribanc, és meglepő mód kinézetre is olyan, mint a többi. Mutogatja magát, bizarr cuccokkal aggatja tele ráadásul és ennyi a nagy stílus. -.-

2010. okt. 26. 02:04
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Kinézetre (volt) természetes.
2010. okt. 26. 15:23
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem még mindig jó, régen is jó volt! Én imádom! Csak azért a régit egy kicsit jobban szerettem. A party in the USA a legjobb száma. Ott még nem olyan Qrvás, de nem is kislányos!
2010. okt. 26. 18:23
 10/23 anonim ***** válasza:
44%
Most miért K..vás?? Oké nem éppen egy minta kislánynak néz így ki. De ott van pl. Lady Gaga?Ő mutogathatja magát minden szir-szarban Miley meg nem? Nana...Am szerintem ez a csaj HM-ként is helyes volt most is az :)
2010. okt. 26. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!