Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » STAY, mentek idén Stray Kids...

STAY, mentek idén Stray Kids koncertre?

Figyelt kérdés
Bejelentették a world tour-t 2024-re, elvileg Európába is jönnek. Tudtok arról valamit, hogy pontosan milyen országokba/városokba jönnek és hol lehet majd jegyet venni?

#koncert #Stray Kids #skz #world tour 2024
2024. jan. 26. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem
2024. jan. 26. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
később fogják bejelenteni a városokat. jegyvásárlást szintén nem tudni addig, amíg be nem jelentik a helyszíneket
2024. febr. 3. 20:31
 3/7 Goofypete válasza:
Olaszországban lesz egy koncertjük Julius 12 én Milánóban. Én mennék és már jegyem is van de sajnos a barátaim között nincs stray kids rajongó akinek beleférne anyagilag hogy kimenjen. Ha valaki még mennék de egyedül van vagy csak szivesen venne még egy utitàrsat örömmel csatlakozom.
2024. febr. 18. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem jegy már nincs Milanoba. Berlinbe mennénk, feltéve ha lesz ott koncert.
2024. febr. 19. 16:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hol vetted a jegyet? És esetleg hogy mennyibe került?
2024. febr. 22. 15:54
 6/7 anonim válasza:
Hát én a Milánói rá megyek és Ticketmaster én 80 euró volt.
2024. ápr. 23. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, igen, madridba!:)
dec. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!