Donald Trump jó ember?
Figyelt kérdés
Én bírom a pasit! Ti mit gondoltok róla?jan. 24. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
A kettő között.
29 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nekem sincs vele bajom. Jobb vezetője volt az államoknak, kint Biden.
2/9 anonim válasza:
Személyesen nekem sincs vele bajom. De amúgy rosszul vagyok tőle: egy hataloméhes, adócsaló, hazudozó. A klímaváltozást simán lehazudta, ahogy a csillagokat is az égről, csak hogy a saját céljait elérje. Ráadásul nepotista, aki a saját rokonait berakta az elnöki tanácsadói és küldöttei körébe.
3/9 anonim válasza:
tipikus idióta amerikai
nem tudom, hogy egy európai vagy máshol élő ember mit eszik rajta
4/9 anonim válasza:
Azt is megkérdezhetted volna, melyik a jobb ember, Putyin vagy Trump.
Azt mondtam volna, egyik kutya, másik eb.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha tipikus idióta amerikai lenne, akkor nem lett volna olyan sikeres.
Az USA elnöke volt.
jan. 24. 19:53
6/9 anonim válasza:
Elég sokan vannak, Magyarországon is, akik szép karriert futnak be, de "idióták" maradnak.
Ugye van különbség a földeken dolgozó mezei idióta és a fehérgalléros, karrierista idióták között?
8/9 anonim válasza:
Dehogy jó ember.
egy végtelenül önző, arrogáns ember, aki egy 10 éves gyerek szintjén van. nem véletlen, hogy nagyrészt proliknak szimpatikus.
9/9 anonim válasza:
Tipikus ágfalvi. Ott építi neki Pék Zsuzsanna a palotáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!