Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek jól néz ki Kallay...

Szerintetek jól néz ki Kallay Saunders András?

Figyelt kérdés
szerintem nagyon helyes
2010. okt. 23. 11:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
utálom
2010. okt. 24. 11:05
 12/24 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon szimpatikus :) Sőt....
2010. okt. 24. 12:12
 13/24 anonim válasza:
100%
Egyszerűen imádom.Nagyon .:D
2010. okt. 24. 23:13
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Elképesztő hangja van!!
2010. okt. 30. 22:02
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Nyávog,mint egy macska,és szégyenlős,mint egy 16 éves.Alig tud magyarul,csak azért ette haza a fene Amerikából,hogy itt törjön babérokra,mivel ott ugye enyhén szólva nehezebb..útálom az ilyeneket,detto,mint Király Viktor..erre jó Magyarország,de másra nem.És a fogsora..te jó ég,van vagy 3-4 cm a fogai között..el tudom képzelni,milyen lehet,ha beleharap egy túrós buktába,pffff,mint egy csupasz herezacskó,olyan az a srác..
2010. okt. 30. 23:02
 16/24 anonim ***** válasza:
21%
fúúúúúj 2 perc van a fogai között
2010. nov. 1. 16:55
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

"Nyávog,mint egy macska,és szégyenlős,mint egy 16 éves.Alig tud magyarul,csak azért ette haza a fene Amerikából,hogy itt törjön babérokra,mivel ott ugye enyhén szólva nehezebb..útálom az ilyeneket,detto,mint Király Viktor..erre jó Magyarország,de másra nem.És a fogsora..te jó ég,van vagy 3-4 cm a fogai között..el tudom képzelni,milyen lehet,ha beleharap egy túrós buktába,pffff,mint egy csupasz herezacskó,olyan az a srác.."

Szeretnél úgy kinézni!! Ha meg lány vagy,akkor meg szeretnél egy olyan fiút nem??

Mert hát azt senki nem mondthatja hogy nem helyes...

Ha jól megnézed.. Először én is azt mondtam dik de csúnya,de nem...

Azzal semmi baj ha szégyenlős az olyan fiúkat jobban kedvelem

2010. nov. 1. 17:35
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Jaj utolsó ,nem gondolod hogy ez ostoba és szánalmas érv? Azzal jönni hogy jaj biztos így akarsz kinézni meg ilyenek. Tök gáz az ,ha valaki csak azzal tud jönni ha leszólják a kedvencét hogy biztos féltékeny. Képzeld nekem sem jön be,csúnyának tartom és rajtam kívül még sokan.Ezt nem féltékenységnek hívják hanem különböző ízlésnek. ;) Nem vagy tisztában a fogalmakkal. Mellesleg a kérdésre válaszolt,te is azt tedd,írd le hogy tetszik-e ,de ne mást fikázz azért mert nem ugyanaz a véleménye mint neked.:)
2010. nov. 1. 17:45
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

"Jaj utolsó ,nem gondolod hogy ez ostoba és szánalmas érv? Azzal jönni hogy jaj biztos így akarsz kinézni meg ilyenek. Tök gáz az ,ha valaki csak azzal tud jönni ha leszólják a kedvencét hogy biztos féltékeny. Képzeld nekem sem jön be,csúnyának tartom és rajtam kívül még sokan.Ezt nem féltékenységnek hívják hanem különböző ízlésnek. ;) Nem vagy tisztában a fogalmakkal. Mellesleg a kérdésre válaszolt,te is azt tedd,írd le hogy tetszik-e ,de ne mást fikázz azért mert nem ugyanaz a véleménye mint neked.:)"

Most hogy mondod én is utálom mikor ezzel jönnek...

Bocssi talán először gondolkodnom kellett volna...

Csak most én az én szememmel látom és én nem úgylátom hogy csúnya... :) De ízlések

2010. nov. 1. 17:47
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
*Vagyis nem csúnya
2010. nov. 2. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!