Avril Lavigne miért nem lett akkora sztár mint Britney Spears, Beyoncé vagy Rihanna?
#1 neked igazad van
#2 nem értem hogy a származása miatt miért lenne "rosszabb" valaki de valószínűleg tényleg a rockerség miatt
#6 ne haragudj de erre senki nem volt kíváncsi!
Többiek én arra gondolok hogy nem nyert Granmyt, nincs annyi net worthje mint Beynek, ma már nem is hallgatjak
Értem, hogy mire gondolsz, de ha nem is kapott Grammy-t, volt 8 jelölése. :) Ezen kívül kb. 155 más zenei díjat kapott. Igaz, hogy nincs akkora vagyona, mint mondjuk Beyoncé-nek, de neki nemcsak a zenei munkásságából származik a vagyona, hanem a márkáiból, a reklámokból, cégeiből, stb. Azzal pedig ne haragudj, de nem tudok egyetérteni, hogy ma már nem hallgatják, mert manapság is közel 18 millió havi hallgatója van Avrilnek a Spotify-on.:)
Amúgy sokmindenen múlik, hogy ki mennyire lesz híres, marketing, menedzsment, médiajelenlét, szerencse stb.
Abban is van igazság, amit előttem írtak, hogy ő másféle stílust képvisel, mint a fent említett dívák. Őt inkább az 1990-es évek alternatív női dalszerzőihez hasonlították, mint pl. Alanis Morisette.
Hát a kétezres évek elején nagyon népszerű volt még nálunk is.
Egyébként a fent felsoroltak is messze nem olyan népszerűek már annyira mint fénykorukban.Britney is már inkább a botrányai miatt híres. De ugyan ez a helyzet például Lady Gaga-val, ő is mennyire felkapott volt egy időben
#6os ennek semmi köze ehhez. Avril sosem halt meg! Ő maga mondta hogy ezt valakik kitalálták akiknek nem volt miről beszélgetniük.
Én imádom őt, és szerintem nagyon sikeres. Igaz hogy a tinik nem rajonganak érte már mint anno, mert nem nagyon hallgatnak már az emberek pop punk ot, illetve, lássuk be hogy ő is majdnem 40 éves már, de attól még szerintem egész sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!