Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Avril Lavigne miért nem lett...

Avril Lavigne miért nem lett akkora sztár mint Britney Spears, Beyoncé vagy Rihanna?

Figyelt kérdés
jan. 3. 16:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Lehet túlzás rockernek nevezni, de nem azt a mainstream popot csinálta, mint akik a csúcson vannak. Rétegzenével nem lehet mindenkit elérni.
jan. 3. 17:02
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem azért mert kanadai
jan. 3. 19:07
 3/16 A kérdező kommentje:

#1 neked igazad van

#2 nem értem hogy a származása miatt miért lenne "rosszabb" valaki de valószínűleg tényleg a rockerség miatt

jan. 4. 06:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem feltétlenül gondolom azt, hogy Avril Lavigne kisebb sztár lenne, mint a fent említett énekesnők, de kérdés, hogy mi alapján hasonlítjuk össze, hogy ki mekkora sztár? Hány lemezt adott el, hány követője van a közösségi oldalakon, kiről hallani többet a médiában? Avril amikor a kétezres évek elején berobbant mint anti-Britney, szerintem legalább olyan népszerű volt, mint a "riválisa". Beyoncé csak később lett sikeres szólóban, Rihanna akkor még sehol sem volt. Persze, a későbbiek folyamán már nem játszották agyon a dalait a rádióban, de ő is jelentős sikereket ért el és több mai fiatal előadót inspirált.
jan. 4. 11:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem befutott ő is azért. Akik ismerik Beyoncét, RIhannát, Azok Avril Lavignet is.
jan. 4. 16:43
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Talán mert meghalt?

[link]

jan. 4. 18:11
 7/16 A kérdező kommentje:

#6 ne haragudj de erre senki nem volt kíváncsi!

Többiek én arra gondolok hogy nem nyert Granmyt, nincs annyi net worthje mint Beynek, ma már nem is hallgatjak

jan. 5. 08:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy mire gondolsz, de ha nem is kapott Grammy-t, volt 8 jelölése. :) Ezen kívül kb. 155 más zenei díjat kapott. Igaz, hogy nincs akkora vagyona, mint mondjuk Beyoncé-nek, de neki nemcsak a zenei munkásságából származik a vagyona, hanem a márkáiból, a reklámokból, cégeiből, stb. Azzal pedig ne haragudj, de nem tudok egyetérteni, hogy ma már nem hallgatják, mert manapság is közel 18 millió havi hallgatója van Avrilnek a Spotify-on.:)

Amúgy sokmindenen múlik, hogy ki mennyire lesz híres, marketing, menedzsment, médiajelenlét, szerencse stb.

Abban is van igazság, amit előttem írtak, hogy ő másféle stílust képvisel, mint a fent említett dívák. Őt inkább az 1990-es évek alternatív női dalszerzőihez hasonlították, mint pl. Alanis Morisette.

jan. 5. 13:42
 9/16 PMC Wagner ***** válasza:
100%

Hát a kétezres évek elején nagyon népszerű volt még nálunk is.

Egyébként a fent felsoroltak is messze nem olyan népszerűek már annyira mint fénykorukban.Britney is már inkább a botrányai miatt híres. De ugyan ez a helyzet például Lady Gaga-val, ő is mennyire felkapott volt egy időben

jan. 19. 22:47
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

#6os ennek semmi köze ehhez. Avril sosem halt meg! Ő maga mondta hogy ezt valakik kitalálták akiknek nem volt miről beszélgetniük.

Én imádom őt, és szerintem nagyon sikeres. Igaz hogy a tinik nem rajonganak érte már mint anno, mert nem nagyon hallgatnak már az emberek pop punk ot, illetve, lássuk be hogy ő is majdnem 40 éves már, de attól még szerintem egész sikeres.

jan. 31. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!