Valaki tud adni egy listát, hogy milyen plasztikai műtétjei voltak Lionel Messinek?
Figyelt kérdés
Az orrplasztikát, állplasztikát, szàjplasztikát, botoxot, szakállbeültetést azt tudom. Mik voltak még?2024. jan. 1. 19:05
1/7 anonim válasza:
Hol olvastad? Úgy tudom csak egy műtéten ment keresztül, amikor 11 éves volt, és növekedési hormonhiányt diagnosztizáltak nála. A műtét után Messi hormoninjekciókat kapott, amelyek segítettek neki elérni a normális magasságot. Lehet, hogy összetéveszted valaki mással, aki hasonlít rá, vagy aki szintén focista. Például Cristiano Ronaldo, aki a Juventus és a portugál válogatott csapatában játszik, és aki többször is plasztikai műtéten esett át. Vagy Neymar, aki a Paris Saint-Germain és a brazil válogatott csapatában játszik, és aki szintén változtatott az arcán.
2/7 anonim válasza:
Kérdező, ezek az infók honnan vannak?
Van bármiféle hiteles forrásod?
Mutatnád is kérlek, érdekelne...
3/7 anonim válasza:
Nehari de tényleg! :) a google a barátod, és nekem is az volt :) de itt olvashatsz róla: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
1
Nem keverem össze senkivel. Ha meg nem tudsz érdemben válaszolni inkább ne válaszolj.
2024. jan. 1. 19:41
5/7 anonim válasza:
nehari, de mit tudhatok meg Messi állítólagos műtéteiről a magyar nyelvű wikipédia oldaláról? De tényleg?!
6/7 anonim válasza:
Ti komolyan hisztek a wikipédiának? Egyik ismerősöm pl. beírta petőfihez, hogy uwu. Oda beírhat bárki bármit.
7/7 anonim válasza:
Az emberek értelmesebb fele nem hisz, legfeljebb tájékozódik a wikiből, azt is fenntartásokkal kezelve.
De a 3-as “google a barátod” okostojás még arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze mit linkel be :) Igazi zseni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!