BTURBO miért ekkora genyó?
Egyébként engem is zavar...
Miután egy nagy követőtáborral rendelkezik, rá kéne jönnie, hogy nem engedheti meg magának, hogy valamit megígérjen, és utána ne tartsa be... Nekem is van egy YouTube-csatornám, és kezdetben mindig ígérgettem, és ezen ígéretek 90%-át sosem tartottam be, ami engem nem tett nyugtalanná, mert tudtam, hogy senkit sem érdekelt volna amúgy sem, és senkit sem érdekel, hogy leszartam.
Viszont ahogy növekedett a közösségem, elkezdtem érezni a szavaim súlyát, és, hogy ha valamit beígértem, azt utána márpedig tartsam be, mert lehet, hogy lesz, aki az én ígéreteim miatt mond le valami programot, vagy szakít magának szabadidőt. Nem engedhetem meg magamnak, hogy mások bizalmát eljátsszam... Inkább nem ígérek semmit, és akkor nincs mivel sakkban tartani magam, csak arra adom a szavamat, ami fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!