Vajna Timit életét miért nem filmesítik meg?
Figyelt kérdés
Róla kellene filmet csinálni, nem Petőfiről....nagy siker lenne. Damu sittre kerülése, a Télapó megbabonázása, eltűnt végrendelet, milliárdok, újabb házasság stb2023. dec. 27. 23:05
4/7 anonim válasza:
#1 Viszkisről is készült, Hawkingról is, szóval élőkről is szoktak. Ettől persze még semmi szükség rá, csak megjegyeztem.
6/7 anonim válasza:
így is túl sokat mutogatják a lófejét. Elegem van ezekből az értéktelen emberekből, mint az disznó Berki Krisztián, meg a Tóth Gabi borzalmas exférje, mindennap ott a buta, értéktelen ember pofája a híroldalakon. Egyik sötétebb, üresebb, értéktelenebb, mint a másik.
7/7 anonim válasza:
Még nem élt eleget hozzá.
Nem vagyok egy bulvár fogyasztó IQ hiányos proli, de én megnézném azt a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!