Mit szóltok hozzá, hogy Vadon János abbahagyja a rádiózást?
Irodában kénytelen vagyok rádiót hallgatni, évek óta Bochkort kell hallgatnom, néha viszont főnököm átkapcsolta a Balázsékra, vagy mire.
Annál színvonaltalanabb rádióműsért életemben nem hallgattam. Mintha 3 részeg tinisrác idétlenkedne.
Nem tudom, a való életben milyen Vadon János, de Balázst nem lehet könnyű elviselni, mert a nyilatkozatai alapján..hát nem épp agysebész a srác, de legalább idétlen és nagyképű.
Nem vitatkozni akarok, de Bochkor mindig is vállalhatatlan volt. Apám sajnos nagy rajongója volt a Bumerángnak, így gyerekkoromban sokat hallgattam őket.
Bochkor azon kívül, hogy végtelenül arrogáns, borzasztóan korlátolt és idétlen ember. A "humora" meg élcelődés és nagyképűsködés, semmi más.
Engem teljesen megdöbbentett, hogy mekkora igény van még mindig rá, azt hittem, meg fog bukni a műsor.
Bochkor már majdnem 60 éves, és semmivel sem lett okosabb vagy viccesebb, de mintha kiégett volna kicsit és egyre kevesebb köze lenne a mai világhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!