Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Rúzsa Magdiról?

Dinnye2 kérdése:

Mit gondoltok Rúzsa Magdiról?

Figyelt kérdés
Most nem akarom, hogy kitörjön a káosz a R.M. fanok és utálók között, csak véleményeket szeretnék és nem ócsárolást. Előre is köszi!

#zene #Rúzsa Magdi #nelegyenkaosz
2023. dec. 11. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Régen kedveltem a dalait, de mostanában egyre gyengébb számokat publikál.

Meghát amikor kétéve a külügyminiszterrel szelfizett, utána pedig támogatásként milliókat kapott a minisztériumtól... Lehet most mondani, hogy ez kamu, de a fotó nyilvános.

Egyébként jó hangja van.

jan. 3. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Én pont az újabb korszakával kedveltem meg és kedvelem egyre jobban 2017-től. Például az Éden és a Jel spirituális áthallású, én pedig pont akkor ébredtem spirituálisan. Közben pedig bár elsősorban rock-kedvelő vagyok és kezdetben még abszolút rocker volt, de neki valahogyan a vegyes hangszerelés sokkal jobban működik a dalszövegeivel. Imádom is a hangszereléseit, a magyar palettán rettentően egyedi. Például sanzon-rock, indie-pop, indie-dance, jazz-rock. Talán nincs is más ilyen előadó, aki működik a közönségnél vegyes műfajokkal.

Csak az Egyszer dalt és a Dominét nem bírom.

35/F

febr. 11. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ki az?
okt. 22. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Én szeretem a dalait, nem kétség Magyarország egyik legnagyobb hangja.

Nekem csak az arckifejezései furák néha, olyan idétlen fejeket tud vágni beszéd meg éneklés közben is, de ettől persze nem kedvelem kevésbé. Jó lenne eljutni az Aréna koncertjére, dehát csóróság van, nem telik 🤣🥲 így marad a YouTube meg a Spotify.

nov. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!