Mi a véleményetek Smaltig Dalmáról?
Figyelt kérdés
Azt gondolom hogy a luxusfeleségek óta nagyon megváltozott, más lett nagyon. Kíváncsi lennék neketek mi a véleményetek róla, ti hogy látjátok?2023. dec. 6. 10:07
3/11 A kérdező kommentje:
Bővebben???
2023. dec. 6. 10:45
4/11 anonim válasza:
Jujjj. Abban a műsorban sem volt szimpatikus. Mondjuk egyikük sem, meg a műsor sem.
De tényleg nagyon megváltozott. Nem előnyére. A műsorban legalább normálisan nézett ki. Még mondhattuk, hogy csak a szerep kedvéért viselkedik hülyén.
Most nagyon durván természetellenes a kinézete és öregíti is. Látszik, hogy átment jó pár beavatkozáson. Na jó, én elfogult vagyok, eleve nem bírom az ilyen insta celebeket.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 fura posztokat tesz ki. Nekem olyan fura lett
2023. dec. 6. 12:05
6/11 anonim válasza:
5: Talán ő volt a legnormálisabb abban a műsorban, de most olyan tipikus egyen műnő lett.
7/11 anonim válasza:
Emlékszem oltotta a többieket mikor azok mentek botoxoltatni most meg ő sokkal rosszabbul néz ki mint bármelyik akit akkor lenézett.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 igen. Szerintem valami lelki oka lehet nincs magával megelégedve. De szerintem elég durván photoshopolja magát
2023. dec. 6. 13:07
9/11 anonim válasza:
Durván elműttette magát. Ha jól emlékszem természetesebb volt a luxusfeleséges műsorban.
10/11 A kérdező kommentje:
#9 igen. És még mondta is hogy ő a természetesség híve
2023. dec. 7. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!