Billie Eilish nagyobb sztár most, mint Britney Spears volt ennyi idősen?
Eilish már beleszületett az internet világába. Ahhoz, hogy valaki milliárdos megtekintést elérjen ma, nem kell jót alkotnia. Most ezzel nem arra célzok, hogy Eilish rossz, mert vannak számai, amit szeretek. Csak arra, hogy a YouTube nézettség nem feltétlenül tükrözi a minőséget.
A Baby Shark Dance 13 000 000 000 megtekintést ért el, mégis rossz:
Ellenben a lemezeladások*/fizetős letöltések, koncertek bevétele szerintem jobb mérők lehetnek.
Pl. össze lehetne hasonlítani, hogy Britney első 3 évében hány jegy kelt el a koncertjeire, illetve Eilish első 3 évében hány jegy kelt el a koncertjeire.
*lemezeladás ma már feltételezem nem nagyon van, szóval ez nem a legjobb mérő.
Szerintem nem. Britney-nek sokkal több olyan slágere van, ami akkor több emberhez eljutott, mint most Eilish-nak. Billie-nek maximum 2 olyan van, amit az emberek vágnak, az a Bad guy és talán még az Ocean eyes, de egyik se kifejezetten olyan, amit mondjuk bulikban vagy rádiókban játszanának. Britney-nek azért elég sok ilyen száma született, kezdve a gigamegaslágerrel a Baby one more time-mal, aztán az Oops I did it again, Toxic, stb. Ráadásul ezek örökslágerek, 20 évvel később is játsszák a számait, Eilish még nem tudni, mennyire lesz maradandó.
Viszont szerintem ahhoz képest, hogy mennyi ideje voltak híresek az aktív éveik kezdetétől, akkor is Britney-t ismerték többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!