Csak én gyűlölöm Rékasi Károlyt? nem szimpatikus nekem nagyképű bunkó beképzelt öntelt irányító típus
Egyszerűbb ignorálni azokat a dolgokat, amihez nincs közöd, nem kerül veled kapcsolatba, nincs rád közvetlenül hatással, és nem is hagyod, hogy legyen. Miért fektet valaki energiát a negatív dolgokba (utálat, gyűlölet, harag, szomorúság), ha egyszerűbb lenne tudomást sem venni róluk? Saját magadat hergeled olyan dologgal, amit egyszerűen át kellene lépni, és nem foglalkozni vele.
Ne a gyűlölködéshez keress támogatókat, hanem ahhoz, hogy mit kezdhetnél azokkal a lyukakkal az életedben, amit a neten fröcsögéssel akarsz betölteni más értelmes és hasznos dolgok helyett.
Ember, ez egy reality show. Ki vannak osztva a szerepek és nyilván Rékasinak ez áll jól, ezzel van tapasztalata.
De ha van is őszinte megnyilvánulás, akkor is mindegy, mert úgy van összevágva az egész, hogy minél nagyobb legyen a dráma.
Ha a nézőkből több indulatot akarnak kiváltani, akkor úgy oldják meg a vágást.
Ha mindenki kedves lenne egymással, akkor senki sem nézné, mert unalomba fulladna. Senki sem azért ül a tévé elé, hogy nézze, ahogyan paprikás krumplit főznek és kávéznak.
Én bírom Rékasi Károlyt.
Anyám dolgozott egy helyen, ahol ott volt akkor Rékasi Károly is. Mondta, hogy udvarias volt, köszönt a személyzetnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!