A Nemzetiben most futó Mester és Margaritában Szász Júlia mennyire vetkőzik le a meztelen jeleneteknél?
A Nemzetyben,Vidnyánszky vezetése alatt meztelenkedés?
Állítólag még az Ádám és Évát is nyakig felöltözve játsszák a szinészek.
Köszönöm szépen, akkor viszek majd távcsövet!
A 90-es évek végén Kulka-Wolannal futó (talán Szikora?) rendezésben Margarita (vagy a szobalány?) totál meztelen volt (mondjuk Kulka is, konkrétan egy szál peniszben, de ez annyira nem erdekelt). Gondoltam hátha itt is ez van, de a cicire vetkozes is erdekel.
Hát abban a verzióban, amit én láttam, ott nem olyan szép csaj játszotta Margaritát, mint ez a Szász Júlia, a szobalány Hella konkrétan jobb nő volt, de ő egyetlen ruhadarabot sem vett le egyáltalán.
Mondjuk én nem vagyok annyira barátja a színpadi vetkőzésnek, mert alapból a darabért megyek oda, nem azért, hogy a színésznők cickóját bámuljam, de ez a rendezés amúgy elég gyengére sikerült, szóval nem bántam volna, ha legalább levetkőznek a csajok.:)
Azaz Hella! Talán szöveghűbb is, ha Hella a ribisebb csaj.
Utánanéztem, a 97-es verzió amit láttam Szegeden Valóban Szikora-rendezés volt és
Létay Dóra volt Margarita, valamint egy azóta inkább csak filmes mellékszerepekben feltűnő Czifra Krisztina volt Hella. Hibátlan teste volt mindkettőnek.
Mindketten total meztelenek voltak és lezbiztek is. Gimisként persze h megmaradt bennem! 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!