Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit lehet tudni Billie Eilish...

Mit lehet tudni Billie Eilish iskolázottságáról?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon azt olvastam, hogy nem járt iskolába. De az hogy lehet? Az amerikai törvények értelmében nincs tankötelezettség?

Ha mégis járt iskolába, akkor milyen végzettsége van?

2023. nov. 15. 20:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Azért kell gazdagnak lenni, mert a magántanár drága. És hosszú éveken át kipengetni egy rakás pénzt, na ehhez már vagyonosnak kell lenni.

A szegény vagy középosztálybeli diákok iskolába járnak, ahol az állam ingyen biztosítja a tanulást.

2023. nov. 16. 08:51
 12/20 anonim ***** válasza:

"Na, de így neki kimaradt az iskolai stressz, nem kellett attól tartania, hogy meghúzzák, hiszen a tanár, aki házhoz járt, simán átengedte egy elégségessel."

El vagy tévedve, de nagyon! Az iskolai stressz kimaradása nagyon jó, elég káros az egészségre. A vizsgákat meg egy oktatási intézményben teszi le, nem egy random magántanárral. Fél évente vagy egész éves anyagból van osztályozó vizsga, minden tárgyból természetesen.

Megjegyzem, simán tanulhat, készülhet valaki otthon egyedül is, ha kitartó és eltökélt, így is átmehet.

2023. nov. 16. 11:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha oktatási intézményben tette le a vizsgákat, akkor biztosan van iskolai végzettsége. Meddig jutott, hány osztályt járt ki a bizonyítványa alapján?
2023. nov. 16. 12:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A magántanulónak nem szükséges magántanár, söt egyáltalán nem szükséges semmiféle tanár, csak vizsgáznia kell.

Egyébként semmi közöd ahhoz, hogy milyen iskolát végzett, miért érdekel, hogy hány osztályt végzett el?

Eleve Amerikában egész más az iskolarendszer, hiába írja valaki, hogy 10 osztályt járt, ha ennek semmi köze a magyar tíz osztályt végzett szinthez!

De öszintén szólva az egész kérdésedet meg problémádat nem értem, ez miért kellene publikus adatnak lenni, és mennyibe befolyásolná az illetö pályafutását, müvészi eredményeit?

2023. nov. 16. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Azért kell gazdagnak lenni, mert a magántanár drága. És hosszú éveken át kipengetni egy rakás pénzt, na ehhez már vagyonosnak kell lenni."

1. Aki magántanuló, annak nem kell ehhez semmilyen tanár, elég, ha az anyagból levizsgázik.

2. A magántanár fogalma magyarországi találmány, máshol nem ismert, esetleg korrepetálás van, de az sem olyan drága, mint Magyarországon, diákok végzik aprópénzért.

3. Billie Eilish anyja tanár, tehát neki eleve nem volt szüksége senki másra, ott volt ingyen az anyja

2023. nov. 16. 15:15
 16/20 A kérdező kommentje:

"Egyébként semmi közöd ahhoz, hogy milyen iskolát végzett, miért érdekel, hogy hány osztályt végzett el?"

Egy KÖZszereplőről beszélünk, aki most éppen a szexuális hovatartozását tette KÖZszemlére, amihez aztán végképp nem lenne senkinek semmi köze.

Engem viszont az érdekel, hogy mennyire művelt. Az első albumàt kifejezetten szeretem, akkor valamit csak tudhatok róla, ha már hallgatom.

Egyébként meg ha az amerikai iskolarendszer más, az sem baj. Össze lehet vetni, hogy a magyarhoz viszonyítva, milyen műveltsége lehet.

2023. nov. 16. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A müveltségnek meg az iskolai végzettségnek semmi köze egymáshoz, másrészt a müveltséget is mindenki másként értelmezi.

De lehet egy max. 4 osztályt végzett ember is müvelt, ha van rá igénye, meg egy többdiplomás is müveletlen, ha szakbarbár - szóval az iskolának semmi köze ehhez.

2023. nov. 16. 17:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Azért van a kettő között átfedés. Szerintem a művelt ember általában vágyni fog az iskolai végzettségre. Lehet nem lesz belőle egy adott tudomány doktora, de azért nem 8 általánossal akarja leélni az életét.
2023. nov. 16. 21:23
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

Ez csak Magyarországon van így, normálisabb helyen nem a papír a lényeg, hanem a tudás.

Senkit nem érdekel, milyen iskolai végzettsége van valakinek (kivéve pár speciális esetet, ahol éppen a munkavégzéshez szükséges a bizonyítvány), egyébként teljesen mindegy. Más, fejlettebb országokban eszébe sem jut senkinek megkérdezni, milyen iskolát végeztél, az számít, ahogy viselkedsz meg ahogy kommunikálni tudsz!

2023. nov. 17. 08:21
 20/20 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de nem értek veled egyet. Valóban vannak olyanok, akik papír nélkül is értelmesek, és haladnak az életben, de azért az esetek többségében úgy gondolom, hogy a tanulatlanság többségében csökkentett értelemmel, és életminőséggel is jár. Az alja munkát általában iskolázatlan emberek végzik. Az áltudományokat általában tanulatlan emberek gyakorolják, stb.

De mindegy is, mert te így, te úgy gondolod.

Az eredeti kérdésemre viszont nem kaptam választ: hogy milyen iskolai végzettsége van. Meg azt sem tudom, hogy pontosan mit tanult?

2Pac balhés srác volt, de ő róla tudom, hogy művészetet, színészetet stb. tanult, ami meg is látszik, mert imádott olvasni

2023. nov. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!