Van esély arra hogy az USAban híres sztár legyek?
Figyelt kérdés
Nem akarok beképzelt lenni de elég jó hangom van, gitározok és jó dalokat írok! Azonban a szüleim nagyon ellenzik a zenei karriert és nem tudom hogyan adhatnek ki albumot az Egyesült Államokban. Esetleg vkinek van vmi ötlete?2023. okt. 27. 18:14
1/9 A kérdező kommentje:
Jaj és fiú vagyok
2023. okt. 27. 18:15
2/9 A kérdező kommentje:
És eléggé meleges a stílusom igazából jó színész lennék
2023. okt. 27. 18:15
3/9 anonim válasza:
Van. Csak épp nagyon minimális ez az esély.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nincs. Ha amerikai lennél se lenne esélyed rá
5/9 anonim válasza:
A meleges stílus hogy jön hozzá? Nem leszel tőle tehetségesebb
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy van! Azért nem árt ha kiköltözöl, keresed a kapcsolatokat és tényleg k˘°va jó vagy.
7/9 anonim válasza:
Van rá esély. Manapság sok sztár a YouTube-on kezdte. Tegyél fel saját zeneszámokat, aztán hirdesd, ahol csak tudod. Ha sok külföldi feliratkozód lesz és jó sok megtekintésed, akkor simán felkeltheted egy amerikai producer érdeklődését. Ő ugyanis nem a zenédet veszi meg, hanem a rajongótáborodat. Tuti vevőkörrel lehet, hogy kiad tőled egy albumot.
8/9 anonim válasza:
Magyarországról szinte lehetetlen at Usa-ban 'befuttni' mint előadó. Volt már olyan, aki prólbálta de kudarcot vallott a legtöbb, gondolj csak Király Viktorra. Pedig ő még kivállóan is beszél angolul. Celebként befutthatsz ha hagyod, hogy cserében alázzanak a médiában.
9/9 anonim válasza:
Ritka, hogy USÁ-n kívüli, és nem angolszász országból legyen valaki sztár Amerikában, de azért nem lehetetlen. Gondoljunk csak Valentinóra, Schwarzeneggerre, vagy Banderasra. Zenei világban is be-bejön valakinek. Shakira például. Fél évszázadonkét egyszer valakinek sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!