Így,hogy úgy szexelt Azahriah a toy toy wc mögött,hogy közben volt barátnője,így is megérdemli a sikert?A telt házas koncertet?
Figyelt kérdés
A lány akivel szexelt meg Hollandiába költözött.Pedig neki nincs miért szégyenkeznie ha tényleg nem tudott róla hogy barátja van annak a srácnak.2023. okt. 25. 17:50
11/14 anonim válasza:
Rám nincs hatással a zenéje, sokkal jobban tetszenek mások. Önmagában nincs bajom azzal, ha sokan rajonganak érte, nekem az nem okés a történetben, hogy azzal lett híres, nem a zenéjével, előtte jóval kevesebben ismerték.
12/14 anonim válasza:
Tehát a lánynak nem kell szégyenkeznie amiatt sem, hogy kint a szabadban ahol mellesleg mások is lehetnek egy büdös gusztustalan toytoy wc mögött dugták.
13/14 anonim válasza:
Amúgy ki az az Azahriah?
Na jó rákeresek.
Pl rinyanya biztos nem a zenéjével lett híres mert az kb a toytoy wc-k alján található szubtanciával azonos.
De lehet hogy felfogta az ese-ese-
rnyő, nyö, nyö.
Na meg a work work work = pakpakpak kotkodáscsolás, amit ugye az elmúlt évtizedben annyit kellett hallani kényszerből, hogy már a tyúkokat is megutáltam, mert ugye az kotkodáscsolás az egyik évtized egyik legnagyobb slágere lett valami érthetetlen okból:)
14/14 anonim válasza:
Meghallgattam....
Futószalagon készült számítógép szerkesztette szarság
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!