Mitől olyan nagy sztár ez az Azariha? (Lesz*rom hogy kell írni)
meghallgattam Spotin. Arra jöttem rá, hogy a mulatós zeneszámok dallamvilágára épít, számos alkalommal csempészi bele a számaiba azokat a motívumokat, és szövegei is gyakran utalnak a gagyi tömegzene megnyilvánulásaira.
A mulatós zene a társadalom meghatározó többségét alkotó egységsugarú kisemberek körében "minden pénzt megér", a srác kiváló érzékkel ötvözte az elektronikus zenei műfajt ezzel a tömegeket vonzó lagzilajcsis beütéssel. Ebben van a pénz.
"Nem nagy sztár, csak azt a látszatot kelti ha sokan beszélnek valakiről."
Tripla arénakoncertet tol.
Ekkora érdeklődés max külföldi sztárelőadókra szokott lenni.
Én sem azoknak a táborát erősítem, akinek különösen tetszene a zenéje, de egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni a felkapottságán, mert az igen is valódi.
"...felkapottságán, mert az igen is valódi "
Az. Ahogy valódi a tömegtársadalmunkban tapasztalható silányság, a gagyi, a celeb kultusz,....
Semmitől se, csak valamelyik fideszes nagykutyának rokona/haverja, így teletolták vele a médiát, a sok bégető tini meg roma meg csöpög tőle mert most ő a "menő". Mindig azt hiszem hogy nincs lejjebb a magyar celebvilágot és könnyűzenei életet illetően, de mindig tévedek. 2010 körül még szentül hittem, hogy SP, Fluor Tomi, Barbee meg ezek mindennek a legalja, most közel másfél év távlatából egy SP magasművészetnek tűnik a mostani szemétdombhoz képest.
Ne keress ebben logikát, birka-effektus, egy elkezdte, a többi követi. majd jövőre jön egy hasonló semmitmondó youtuber akit mindenki elkezd éltetni és sztárt csinálnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!