Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mitől olyan nagy sztár ez az...

Mitől olyan nagy sztár ez az Azariha? (Lesz*rom hogy kell írni)

Figyelt kérdés
A dalainak szövegei érthetetlen olyan gyors, se elejük se végük.
2023. okt. 17. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem tetszik, ne foglalkozz vele.
2023. okt. 17. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy orok rejtely marad. Gagyi amugy nagyon.
2023. okt. 17. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
mert a tinilányok nedvesednek rá. 5 év múlva már kb senki nem fog rá emlékezni és mehet takarítani ha elfogy a pénze
2023. okt. 17. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Jók a zenéi, a srác meg helyes^^
2023. okt. 17. 18:25
 5/12 anonim válasza:
86%

meghallgattam Spotin. Arra jöttem rá, hogy a mulatós zeneszámok dallamvilágára épít, számos alkalommal csempészi bele a számaiba azokat a motívumokat, és szövegei is gyakran utalnak a gagyi tömegzene megnyilvánulásaira.

A mulatós zene a társadalom meghatározó többségét alkotó egységsugarú kisemberek körében "minden pénzt megér", a srác kiváló érzékkel ötvözte az elektronikus zenei műfajt ezzel a tömegeket vonzó lagzilajcsis beütéssel. Ebben van a pénz.

2023. okt. 17. 18:25
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem nagy sztár, csak azt a látszatot kelti ha sokan beszélnek valakiről. Te is ezt a tábort erősíted, hogy így szar, úgy szar, mégis itt reklámozod a nevét.
2023. okt. 17. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

"Nem nagy sztár, csak azt a látszatot kelti ha sokan beszélnek valakiről."

Tripla arénakoncertet tol.

Ekkora érdeklődés max külföldi sztárelőadókra szokott lenni.

Én sem azoknak a táborát erősítem, akinek különösen tetszene a zenéje, de egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni a felkapottságán, mert az igen is valódi.

2023. okt. 17. 19:21
 8/12 anonim válasza:
82%

"...felkapottságán, mert az igen is valódi "

Az. Ahogy valódi a tömegtársadalmunkban tapasztalható silányság, a gagyi, a celeb kultusz,....

2023. okt. 17. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem csinál rossz zenét, de tényleg túl van értékelve.
2023. okt. 17. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Semmitől se, csak valamelyik fideszes nagykutyának rokona/haverja, így teletolták vele a médiát, a sok bégető tini meg roma meg csöpög tőle mert most ő a "menő". Mindig azt hiszem hogy nincs lejjebb a magyar celebvilágot és könnyűzenei életet illetően, de mindig tévedek. 2010 körül még szentül hittem, hogy SP, Fluor Tomi, Barbee meg ezek mindennek a legalja, most közel másfél év távlatából egy SP magasművészetnek tűnik a mostani szemétdombhoz képest.

Ne keress ebben logikát, birka-effektus, egy elkezdte, a többi követi. majd jövőre jön egy hasonló semmitmondó youtuber akit mindenki elkezd éltetni és sztárt csinálnak belőle.

2023. okt. 17. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!