Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg ilyen jó pasi ez a...

Tényleg ilyen jó pasi ez a Jákob Zoltán, hogy a nagy ő műsorban ennyi mindenre képesek érte a nők?

Figyelt kérdés
Persze minden szubjektív de szerintem egyáltalán nem jóképű és a stílusa is borzalmas. Nem értem, hogy mit esznek rajta más nők.

2023. okt. 15. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem jó pasi, de a pénzéért sokmindenre képesek a nők.
Átlagos pasi, de lehet, hogy ez a típus jön be a műsorban szereplő nőknek.
Igen, nagyon jó pasi, akkor is kűzdenének érte a nők, ha szegény lenne.
40 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Ki ez?
2023. okt. 15. 20:43
 2/14 anonim válasza:
95%
Szerintem az összes ilyen "társkeresős", tehetségkutató stb. műsor megrendezett dolog.
2023. okt. 15. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Mindenki szerepet játszik, mindenki csak szinészkedik. Ez nem a valóság, a "jaj de szép szerelem" nem itt kezdődik. Ez csak a két osztályos cigó lányok fantáziájában létezik.
2023. okt. 15. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Nekem bejön, sármos, a hugom is odavan érte.
2023. okt. 16. 00:46
 5/14 anonim ***** válasza:
27%

#4 LOL, fura egy ízlésficamotok van. Jó indulattal is csak átlagos. Távol áll a széptől, a pénze az, ami egyeseknek megszépíti. De szerintem is totál kamu műsor, a nők ide a pénzért és az ismertségért mennek, meg mert imádnak szerepelni. Ezt eljátszották már alekosszal is, meg azzal a meztelenkedő gitáros vénemberrel. Ide elég az is, ha egy pasi nem bűnronda, aztán tündökölhet, mint a “nagy ő”… hát, hogy kinek az, szerintem százból ha 4-5-nek.

Mondjuk a múltkori világbajnok tényleg nem volt rossz pali. Ahhoz képest jákob sehol sincs.

2023. okt. 16. 02:34
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Hogyne,persze. BIIIIZTOSAN akkor is sorba állna érte az összes kivénhedt csatakanca meg a többi huszonx éves csitri hogyha Zotyánk a Crystal Nails helyett a sarki ,,Zolcsi manikűrcsizője” szalont vinné…
2023. okt. 18. 16:42
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
JA, most háborúzik a Közel-Kelet, nincs dubajozás, ezért kellett ez nekik??? Ismertek lesznek a prostik között?
2023. okt. 18. 23:24
 8/14 anonim válasza:
100%
Hát én nem hiszem hogy ide bárki is az aktuális “Nagy Ő” miatt megy. Tényleg ahogyan már írták előttem is a pénzért és az ismertségért. Már most látszik szerintem, hogy Jákob Zolinak sem tetszik igazából egyik nő sem, de végig kell csinálni a műsort, ez egy forgatás aztán majd a végén választ valakit, mert muszáj, de a való életben semmi nem lesz közöttük. Egyébként én nem mondanám jó pasinak, nekem nem az ideálom, de ettől függetlenül el tudom képzelni hogy valakinek az.
2023. okt. 19. 08:53
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
Mint minden társkereső műsorba a legtöbb jelentkező inkább a hírnév miatt megy meg ha kapnak pénzt azért. Meg reménykednek hátha mennek randizni és egy jó kaland lesz. Ezek most is olyan élménnyel gazdagodnak amiért a civil életbe százezreket vagy milliókat kellene fizetni. Pl Ferrari vezetés vagy magángéppel menni Párizsba. Meg ugye az illető milliárdos ( aki nem ismeri ő a gél lakk feltalálója és a crystal nails tulaja) így persze, hogy kapós. De mint legtöbb esetben itt se lesz olyan hosszú távú a kapcsolat a műsor után szerintem.
2023. okt. 21. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
25%
Nekem a haja és a szeme tetszik. Szóval nem a külseje, viszont amennyit eddig láttam a tvben (riport, ez a műsor, stb) nagyon kellemes személyiség lehet, szívesen beszélgetnék vele, vagy akár ismerkednék is. Az már csak hab a tortán, hogy ilyen innovatív ötletekkel rendelkező üzletember, és sikeres. Úgyhogy én előre szimpátiát szavaznék neki. :)
2023. okt. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!