Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Létezik szebb lány Jenna...

Létezik szebb lány Jenna Ortegánál?

Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
3/ pedig Emma Myers sokkal szebb. rengeteg lanytol gyonyorubb, szerintem meg palvin barbit is lenyomja olyan jol nez ki :)
2023. okt. 14. 07:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Ebben egyetértek. Az a Palvin szép, de nekem semmi extra. Meg már nem is egy mai csirke... Emma és Jenna is sokkal szebb nála.

Jennánál én még életemben nem láttam szebb lányt. Annyira tökéletes mindene!

2023. okt. 14. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Én is ugyanezt tudom mondani Emmáról :D szerintem Jenna nem olyan gyönyörü azért
2023. okt. 14. 09:18
 14/17 A kérdező kommentje:

Annyira gyönyörű! Én még sose láttam nála szebbet. Nagyon sok nyilatkozatát, videókat is láttam róla. A személyisége is nagyon tetszik.

[link]

2023. okt. 17. 08:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Van. pl. Mila Kunis, Jennifer Lawrence

Európaiak közül a 2 spanyol csajszi Ursula Corbero és Alba Flores is szebb (a Money Heistből)

2023. okt. 17. 15:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Rájuk kerestem. Hát... ők már mind vaskosan 30+-osank. Szépek-szépek, de nem egy kategória Jennával. A vékony nyaka, jellegzetes álla, szája, szép barna szeme nekem nagyon tetszik. Ezer közül is fel lehetne ismerni.
2023. okt. 17. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Milyen óvodás tempó már ez? XD Tiszta ciki vagy ezzel a rajongással. Amúgy meg mindenkinek más tetszik.
2023. okt. 20. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!