Mi történt Cservenák Alexandra arcával?
Figyelt kérdés
#A sebhelyesarcú #Kutyatamadás?
2023. szept. 22. 15:45
1/7 anonim válasza:
Bocsánat, de az meg ki? Eddig mindig utánanéztem ha itt találkoztam olyan névvel akit nem ismerek, de erről még a Wikipédia sem cikkezett.
2/7 A kérdező kommentje:
Alexandra Cservenák (@cservenakalexandra) [link]
Exatlonos.
Nemrég egy plasztikai fb csoportban osztott meg képet a sérüléséről és a gyógyulásáról, de nem válaszol a kérdésre, mi történt. A homlokától az álláig húzódik egy varrat, a szeme is majdnem megsérült.
2023. szept. 23. 06:27
3/7 anonim válasza:
Ja, értem, akkor azért nem ismerem mert nem követem a bulvárt, illetve nincsen tv-m, de azért köszönöm, hogy "felvilágosítottál", erre akkor sajnos érdemben nem tudok válaszolni. :)
4/7 anonim válasza:
Kedves Kérdeztő! melyik csoport az ? Anno hozzá jártam személyi edzésre, még nagyon régen, 2017 talán? Érdekelne engem is, mi történt vele..
5/7 A kérdező kommentje:
Plasztika esztétika sebeszem.hu facebook csoport
2023. szept. 23. 16:59
7/7 anonim válasza:
akkor nem tudjuk mi történt vele végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!