Szerintetek mikor válik el Kulcsár Edina és GWM? Már balhé, ordibálás is volt, majdnem verekedtek is!
"De most amúgy nektek az a bajotok edinával hogy cigányt választott vagy az hogy nagyon szerettétek csutit? Komolyan kérdezem mert nem tudom miért utálja őket mindenki"
Nekem nem baj, hogy cigányt választott, ő is az.
Utálni nem utálom, csak ellenszeves.
Ellenszenves, mert a nyilvánosság előtt éli a magánéletét. Szakmai teljesítmény nincs mögötte, csak a magánéleti botrányaival tud a médiában maradni.
Nem szimpatikus, hogy ódákat zeng az aktuális partneréről, aztán meg megy a nyilvános sárdobálás.
Gwm meg elhagyta a családját. Ez számomra megbocsáthatatlan. Nem csak tőle, bárkitől az. Azt nem tudom, hogy Edina és Csuti közös gyerekeit ki neveli. De ha mind a ketten elhagyták a családjukat, akkor pont megérdemlik egymàst. Hagyománytiszteletről papolnak, miközben mind a ketten elhagyták azt, akinek örök hűséget fogadtak. Hol volt a hagyományok tisztelete, amikor Edina még férjes asszonyként teherbe esett a szeretőjétől? És ebből élnek. A botránygyárból. Egyikük sem ért igazából semmihez, csak a balhézáshoz. Nekem ez nem tud szimpatikus lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!