Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Andrew Tate vélemény?

Andrew Tate vélemény?

Figyelt kérdés
Rengeteg embert ismerek, akik utálják, gyűlölik Andrew Tate-et majd mikor megkérdezem, hogy hány órányi anyagot néztek meg vele kapcsolatban, azt mondják hogy láttam pár tiktok videót, tudom milyen. Szóval azok válaszát várom, akik nem a fentebb említett emberek közé tartoznak. Ti mit gondoltok, miért cancel-elik őt mindenhol (legalábbis próbálják), illetve miért van beállítva káros személyként? Mit tesz ő a fiatalokkal, érettebbekkel szerintetek, ami káros?
2023. szept. 7. 17:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10 pontosan, mi vele a gondod?

#9-es egyetértek, de kíváncsi vagyok akik utálják, tudnak-e válaszolni érdemben a kérdésre.

2023. szept. 7. 21:14
 12/22 anonim ***** válasza:
40%
#11 Hagyd, ha nem veszeszed észrere hogy miért hangzizik hülyén, akkor midnegyegy.
2023. szept. 7. 21:19
 13/22 A kérdező kommentje:
😖rendben
2023. szept. 7. 21:21
 14/22 A kérdező kommentje:
de még mindig nem érted igaz? az eredeti kérdésre gondolok.
2023. szept. 7. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

#7 Na te még azt se fogtad fel hogy tate nem szabad, hanem csak várja a tárgyalását.

Buta vagy? Nem megy a szövegértés? Nem kell válaszolni.. :)

2023. szept. 7. 21:53
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

"A román rendőrség cancelte őt, és ez nekem épp elég. Neked is elégnek kéne hogy legyen."

Szóval ha valakit egy korrupt ország rendőrsége cancelelt, az neked már bűnöző. Az gondolom nem zavar téged, hogy Tate ellen kb. 5 évente előjön valami kamu nemi erőszak, meg prostitúcióra kényszerítős vád, amire aztán bizonyítékok hiányában érdekes módon megszüntetik az eljárást. Most is mindenét lefoglalták, letartóztatták, majd egy új bíró bizonyítékok hiányában megszüntette a letartóztatást, majd a házi őrizetet is. Gondolom ennyi lefoglalás után, ha lenne bizonyíték, már másképp állnának hozzá. Ennyit erről, amit a média nyomat, meg a ballib mainstream. Nőgyűlölőnek titulálja minden ballibsi majom újságíró, miközben interjúkban rendszeresen elmondja, hogy mennyire elkorcsosult világban élünk, ahol a férfiaknak gyengének kell lenniük, mert ez folyik a csapból is, és így hogy védi meg bárki is a nőket stb. Teljesen kifordultak a szerepek, és megy az érzékenyítés mindenütt. Csak erre hívta fel a figyelmet.

Tucker Carlson is interjút készített vele, ami a vilàg legnézettebb interjúja, márpedig Tucker a legnépszerűbb jobboldali amerikai riporter, a munkássága példaértékű.

Tulajdonképpen fél perces kiragadott tiktok videók alapján ítéli meg az összes egybites zombi, aki önálló gondolkodásra képtelen, és itt gyk-n is a társadalom alja csődtömeg réteg habzó pofával szidja, miközben, ha feltesz valaki egy kérdés, mint a kérdező, hogy amúgy tudják-e ki ez az ember, arra egyből csak a proli vergődés jön, hogy "nem, de nem is érdekel" meg hogy elég amit láttak róla fél percben stb. És ezek a majmok formálnak véleményt és kérődzik tele a fórumokat a sületlenségeikkel. Pedig Tate jelenleg az egyetlen ismertebb személy, aki a woke és gender őrület ellen felszólal, mégha ezt a sok egybites proli úgysem érti, és az en válaszom is lepontozzák emiatt, hogy nem proli módon szidom.

2023. szept. 9. 12:47
 17/22 A kérdező kommentje:
szívemből szóltál 16os
2023. szept. 9. 13:14
 18/22 A kérdező kommentje:
viszont kifejezetten érdekes, hogy még mindig egyikőjük sem írta le a választ a kérdésemre, csak azt, hogy bűnös semmirekellő stbstbstb, de más országban is ez megy, vannak youtube videók, ahol megkérdezik hogy mi a véleményük Tate-ről, és aki gyűlöli és kb kinyírná, nem tudja megindokolni hogy miért. nagyon szomorú amúgy.
2023. szept. 9. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:
26%
#18 nézd, én erre azt tudom mondani, hogy itt gyk-n csak a proli véleménnyel találkozol. Érveket, és kifejtett összetett mondatokat ne várj. A Tate-t szidó csorda csak egyszerű mondatszerkezeteket ismer, és sablon pár szavas választ tud idekérődzni. Ezen túl a piros gombot ismerik, amit agresszíven, habzó szájjal nyomogatnak minden válaszra, ami ellentétes azzal, amit be tudnak fogadni. Ennek ellenére én azt mondom, hogy nézd meg, hogy a gazdagokat is sokan kritizálják, csak mert másképp gondolkodnak, mint az àtlag. Ha te úgy gondolkodnál, mint az àtlag, te is àtlagossá válsz, márpedig az àtlag egy csóró proli. Szóval köpködjenek csak nyugodtan a gondolkodásom miatt, én ki akarok tűnni az átlagból, ahogy a gazdagok is kitűnnek. Szóval engem nem érdekel senki véleménye, csak mert mindenki a csordàt követi.
2023. szept. 9. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
És jól látod, a Tate-t szidók igazábol csak a félperces mainstream tiktok kiragadott videókból ítélik meg, valójában meg se tudják indokolni a véleményüket, csak a sablon bullshittel, amit rajtuk kívül több ezer proli nyomat, mert ezt közli velük a média, és elülteti bennük, hogy ezt kell gondolniuk. Ennyit az önállóságukról. Kár is az időt pazarolni ezekre.
2023. szept. 9. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!