Tóth Balázs szexi?
Nem tudom ki ő, de a szépség és a szexi fogalmak mindenkinek mást jelentenek.
Ráadásul, ezek csak külső tulajdonságok, amik idővel elmúlnak és/vagy megváltoznak.
1es
Instája: tthblzs
Amúgy youtuber
Ha érdekelne, magam is megtaláltam volna, de nem érdekelnek sem a celebek, sem a jutyuberek, sem a tiktokerek, stb.
Nálam nem mérvadóak a "véleményvezérek", mert rendelkezem a megfelelő (vagy sokkal nagyobb) saját tudással és ismeretekkel ahhoz, hogy saját véleményt tudjak alkotni a különböző dolgokról.
Ettől függetlenül, van jónéhány engem érdeklő csatorna ahová fel vagyok iratkozva, de azok 90%-ban nem magyar tartalmak, és főként nem magukat hypoló "netcelebeké"...
Szerintem te vegyél vissza az arcodból.
Ha nem akartad, hogy nézzem, akkor minek írtad le az InstaID-jét?🤔
És ne te oktass már egy tanárt a magyar nyelv helyesírási szabályaira, illetve arról, hogy a jövevényszavak miként épülnek be a mai magyar nyelvhasználatba...😉
Egyetlen épeszű ember sem hagyná, hogy egy magadfajta senkiházi ismeretlenül ilyen mondattal támadjon: "szerintem vegyél vissza az arcodból", aztán kioktasson helyesírásból úgy, hogy tele van helyesírási hibákkal minden kommented...😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!