Mi volt a baja sok embernek Sas Józseffel és a humorával?
Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 09:20
3/12 anonim válasza:
Egyrészt az, hogy elavult, nívótlan. Másrészt ugyanaz, mint Fábry Sándor - és újabban Bödőcs Tibor - humorával: nagyon pártos. A politikai kabarét lehet jól is csinálni (lásd Hofi), de amikor az előadáson átsüt az előadó dühödt véleménye az utált politikai oldalról, az inkább kínos.
4/12 anonim válasza:
Az, hogy felnőttek.
10 évesen én is bírtam.
5/12 anonim válasza:
Sas Jozsef mar 30+ eve is nagyon gaz, hovatovabb kifejezetten proszto humorral haknizott. Az operett-szeru dalbetetek csak rontottak a helyzeten.
6/12 anonim válasza:
Mórickaviccek színvonala alatt tengődött.. végtelenségig egyszerű embereknek szánva.
7/12 anonim válasza:
Változó színvonalú volt. Azért néha találhattunk benne jobb vicceket is.
8/12 anonim válasza:
Az volt a baj hogy nem volt neki. Erőltetett kocsmaviccek proli módon előadóva proliknak.
9/12 anonim válasza:
Az, hogy humorainak 90%-ból sajnos nem maradhatott ki a politika! Persze voltak azért szerencsére kivételek, de a legtöbb mindig ott végződött, vagy azon a vonalon ment, hogy “Orbán” meg hogy “az adófizetők pénze”
Például - Hacsek és Sajó a mozizásról:
“- Na és látta A nagy Gatsby-t?
- Lá... hmmm... nem láttam, csak hallottam, Simicska ezt mondta Orbánra! “Orbán egy gecbi!” “
Tehát gondolom érted a lényeget! Magát Sas Józsefet tényleg sajnálom, de hogy vele együtt a politikai kabarénak is vége, na azt nem!
10/12 anonim válasza:
#9 Hofi is tolta a politikát, de ő vicces volt.. Még akkor is ha tizenegykét éves gyerekként fogalmam sem volt a politikáról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!