SZERINTETEK (szubjektív vélemény) ki a queen of rap a K-pop-ban?
Figyelt kérdés
Azért emeltem ki, hogy szerintetek, meg hogy szubjektív vélemény, mert hogyha van egy ember akinek mondjuk Jennie, de a másiknak meg Soyeon akkor máris csapja a balhét, hogy Jennie sokkal jobb, és mindenkinek őt kéne mondania, hogy ő a queen of rap, de nem mindenkinek tetszhet ugyanaz. (Amúgy ez csak egy példa volt.) Azért ezt a 10et választottam, mert úgy akartam, hogy a 10 legjobb rapper (szavazás alapján kprofiles-on).#K-pop #queen of rap
2023. aug. 14. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Lisa (Blackpink
Jennie (Blackpink)
Moonbyul
Soyeon ((G)I-dle)
Irene (Red Velvet)
Dahyun (Twice)
Ryujin (Itzy)
Chaeyeong (Twice)
CL (ex. 2NE1)
Jessi (soloist)
19 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Moonbyul-hoz azért nem írtam oda csapatot, mert nem vagyok biztos benne, hogy ahhoz tartozik amire én gondolok.
2023. aug. 14. 17:58
2/5 anonim válasza:
Szerintem Jennie vagy Ryujin, Jenniere nyomtam a szavazásnál.
4/5 anonim válasza:
Soyeonra szavaztam, de még mellette CL, Moonbyul (mamamoo) és Jessi a felsoroltak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!