Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van az, hogy az illető...

Miért van az, hogy az illető egyes képeken alacsonyabbnak, más képeken pedig magasabbnak tűnik?

Figyelt kérdés

Mert ezzel a rockzenésszel kapcsolatban láttam ezt többek között.

Amúgy milyen magas lehet ő?

[link]

[link]

[link]

Amúgy ő az.:

[link]

2023. aug. 10. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy játszanak a térrel. Közelebb állítják, távolabb állítják. A 3. képen nagyon jól látszik.
2023. aug. 10. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
1 Azt még elfelejtettem, hogy aki az első képen mellette áll, arról azt olvastam, 193 cm és nála csak egy fejjel tűnik alacsonyabbnak. Ez alapján milyen magas lehet az illető?
2023. aug. 10. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem látszanak a lábaik, így nem tudni, mekkora is a különbség köztük valójában.

Cipő baromi sokat jelent magasságnál, még ha nem is direkt magasított, akkor is lehet kettő között akár 5-7cm különbség is.

No meg ott van az egymáshoz viszonyított helyzetük, aki hátrább van, az optikailag alacsonyabb lesz. De a testtartás is számít, ha kihúzza magát magasabb lesz, de ha terpeszbe áll, akkor alacsonyabb stb.

Számít a fotózási szög is, az is jelentősen csökkentheti vagy növelheti a különbségeket.

És természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy a nap folyamán összemegy az ember, mert a porckorongok összenyomódnak. Ha az egyik órákig fekszik, akkor nála ez simán visszaállhat. Egyébként több centit számít ez, én is reggel simán beverem a fejem a felső szekrényajtóba, este meg simán elsétálok alatta, simán van két centi távolság a fejemtől.

2023. aug. 10. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
3 Amúgy sacc/kb hány cm magas lehet így az illető?
2023. aug. 10. 18:50
 5/5 anonim válasza:
173
2023. okt. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!